Γεύση από το νέο Škoda Rapid Spaceback

Γεύση από το νέο Škoda Rapid Spaceback

H Škoda δημοσιοποίησε μια φωτογραφία-teaser του νέου στέισον Škoda Rapid.

H Škoda είναι πανέτοιμη για την επίσημη παρουσίαση της πιο πρακτικής έκδοσης του Rapid, ενός στέισον βάγκον υπό την ονομασία Škoda Rapid Spaceback

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Škoda θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο, αλλά η φωτογραφία-teaser που δημοσίευσε η Škoda στη σελίδα της στο Facebook, μας προϊδεάζει για το τι πρέπει να περιμένουμε. Με άλλα λόγια, αναμένουμε το Škoda Rapid Spaceback να είναι πανομοιότυπο με το χάτσμπακ μέχρι τις πίσω κολόνες, ενώ από εκεί και πέρα θα αποκτά τη στρογγυλεμένη θωριά του στέισον.

Η διχρωμία και ο τρόπος που ορίζεται το πλαίσιο στο πίσω τζάμι, δημιουργώντας ένα νύχι πάνω από τον αριθμό κυκλοφορίας, πιθανώς υποδηλώνει μια διαιρούμενη πίσω πόρτα που ανοίγει ξεχωριστά το τζάμι και η πόρτα για περισσότερη πρακτικότητα.

Οι πλήρεις λεπτομέρειες για το Škoda Rapid Spaceback δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά εκείνο που ξέρουμε είναι ότι η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ έχει βελτιωθεί, ανεβαίνοντας στα 550 lt.

Το Škoda Rapid Spaceback θα διατίθεται με την ίδια γκάμα κινητήρων με αυτή του χάτσμπακ και η τιμή του εκτιμάμε ότι θα ξεκινά από τα €14.200, χωρίς όφελος απόσυρσης ή/και προσφορά για το βασικό μοντέλο 1.2 TSI με τους 86 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube