Φρεσκάρισμα στην... οθόνη, για το Mazda3

Φρεσκάρισμα στην... οθόνη, για το Mazda3

Tο φρεσκαρισμένο Mazda3 αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία με την αναβάθμισή του να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερη οθόνη infotainment και μια νέα απόχρωση στην παλέτα του.

Mazda3

Περίπου τέσσερα χρόνια από την έναρξη παραγωγής της τέταρτης γενιάς του, o Iάπωνας κατασκευαστής παρουσίασε στην εγχώρια αγορά, το ανανεωμένο Mazda3.

Eξωτερικά, οι αλλαγές περιορίζονται στη νέα απόχρωση Ceramic Metallic που προστέθηκε στην παλέτα. Στο εσωτερικό, ωστόσο, η οθόνη του infotainment μεγάλωσε σε διαστάσεις φτάνοντας τις 10,25" από τις 8,8" του σημερινού Mazda3.

Mazda3

Eπιπλέον, στην καμπίνα προστέθηκαν φωτιζόμενες θύρες USB-C και στην κεντρική κονσόλα βρίσκεται πλέον ένας ασύρματος φορτιστής.

Η σουίτα συστημάτων ασφαλείας, επεκτάθηκε χάρη σε ένα νέο σύστημα που ειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση που διασπάται η προσοχή του, ενώ πλέον το μοντέλο μπορεί να ανιχνεύσει περισσότερα εμπόδια μπροστά του, συμπεριλαμβανομένων και πεζών.

Mazda3

Τέλος, οι ιδιοκτήτες των Mazda3 με αυτόματο σασμάν μπορούν πλέον να εκκινήσουν τον κινητήρα αλλά και να λάβουν διάφορες ειδοποιήσεις και πληροφορίες για το αυτοκίνητο τους μέσω της εφαρμογής MyMazda.

Το ανανεωμένο Mazda3 θα λανσαριστεί στην αγορά της Ιαπωνίας τον Ιούνιο και αργότερα αναμένεται να φτάσει και στις αγορές της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube