Φρεσκάρισμα για το ηλεκτρικό Peugeot e-Traveller

Φρεσκάρισμα για το ηλεκτρικό Peugeot e-Traveller

Το ηλεκτρικό επιβατικό βαν της Peugeot επωφελείται από μια ενημέρωση, περιλαμβανομένου ενός εκσυγχρονισμένου ταμπλό και μιας ελαφρώς βελτιωμένης αυτονομίας.

Peugeot e-Traveller

Το 2024, το Sochaux θα λανσάρει το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό 7θέσιο 5008, αλλά υπάρχουν ήδη EV για μεγάλες οικογένειες στην γκάμα: Τα Peugeot e-Rifter και Peugeot e-Traveller.

Λίγες ημέρες λοιπόν ύστερα από το πρώτο, ήρθε και η σειρά του Peugeot e-Traveller να εμφανιστεί στην ανανεωμένη εκδοχή του.

Το Peugeot e-Traveller προσφέρεται σε δύο μήκη: 4,98 και 5,33 μέτρα. Ανάλογα με το μοντέλο δε, υπάρχουν διαθέσιμες πέντε έως εννέα θέσεις

Οι αισθητικές αλλαγές επικεντρώνονται στο εμπρός μέρος, με τα φανάρια να υιοθετούν νέα φωτεινή υπογραφή, με τα βασικά τρία «νύχια». Η γρίλια στη μάσκα πλέον γέμισε και στο e-Traveller, δίνοντάς του την ευκαιρία να φορέσει τον νέο λογότυπο της φίρμας. Με τον προφυλακτήρα να παίρνει μια πιο δομημένη εμφάνιση. Τα υπόλοιπα έμειναν σχεδόν απαράλλαχτα και μόνο το εξασκημένο μάτι θα παρατηρήσει τα νέα μονογράμματα στο πίσω μέρος.

Peugeot e-Traveller

Εσωτερικά, το ταμπλό ενσωμάτωσε περισσότερες αλλαγές από την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου: Νέο τιμόνι (προαιρετικά θερμαινόμενο), νέα ψηφιακά όργανα με οθόνη 10 ιντσών, στάνταρ σε όλα τα Peugeot e-Traveller. Το κεντρικό τμήμα του ταμπλό έχει επίσης ανασχεδιαστεί για να ενσωματώσει μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη, με διαγώνιο επίσης στις 10 ίντσες. Με τους αεραγωγούς τοποθετημένους πλέον από κάτω. Κι άλλαξε ο σχεδιασμός του λεβιέ ταχυτήτων.

Η κεντρική κονσόλα μπορεί πλέον να φιλοξενήσει έναν ασύρματο χώρο φόρτισης για smartphone και οι επιβάτες επωφελούνται επίσης από ασύρματη σύνδεση Apple Car Play και Android Auto. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας διαθέτει φωνητικό βοηθό για να ελέγχεις τις κύριες λειτουργίες και το συνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης TomTom λαμβάνει ενημερώσεις OTA.

Peugeot e-Traveller

Το Peugeot e-Traveller προσφέρεται σε δύο μήκη: 4,98 και 5,33 μέτρα. Ανάλογα με το μοντέλο δε, υπάρχουν διαθέσιμες πέντε έως εννέα θέσεις. Η Peugeot προσφέρει και μια έκδοση «VIP» με τέσσερα ανεξάρτητα αντικριστά καθίσματα στο πίσω μέρος.

Το Peugeot e-Traveller επωφελείται από την ανανέωσή του και για αλλαγή κινητήρα. Η ισχύς παραμένει μεν στα 136 άλογα, αλλά η μονάδα υπόσχεται να είναι πιο αποδοτική. Υπάρχει πάντα η επιλογή ανάμεσα σε δύο μεγέθη μπαταριών, 50 και 75 kWh. Η πρώτη ανακοινώνεται με μικτή αυτονομία 224 km κατά WLTP και η δεύτερη κερδίζει άλλα 20 km, ανεβαίνοντας στα 350 km.

Peugeot e-Traveller

Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα ανάκτησης κατά το φρενάρισμα πέδησης, το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί σε τρία επίπεδα χρησιμοποιώντας paddles πίσω από το τιμόνι. Όσο για τη φόρτιση της μπαταρίας, υπάρχει στάνταρ εσωτερικός μονοφασικός φορτιστής ισχύος 7,4 kW. Για τριφασική φόρτιση σε Wallbox ισχύος 11 kW θα χρειαστεί να πληρώσεις έξτρα. Όσον αφορά την ταχεία φόρτιση σε DC, η μέγιστη ισχύς είναι τα 100 kW.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube