Ford Ranger Raptor 2022: Αποκάλυψη στις 22 Φεβρουαρίου [video]

Ford Ranger Raptor 2022: Αποκάλυψη στις 22 Φεβρουαρίου [video]

Το νέο Ford Ranger Raptor ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε μία επίσημη παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το video που ακολουθεί.

Δια χειρός Ford Performance, το νέο Ranger Raptor αναμένεται να είναι το πλέον εξελιγμένο δείγμα γραφής που έχει δώσει ποτέ η Ford. Ένα pickup όχι απλά σκληροτράχηλο αλλά ικανό να κινηθεί ταχύτατα σε κάθε είδους έδαφος. Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί η πρότερη καλή μαρτυρία της υπάρχουσας γενιάς, ενώ δείχνει να επιβεβαιώνεται και από το video που μόλις ανέβασε η Ford Ευρώπης στο κανάλι της.  

Στα μόλις 40” της διάρκειας αυτού του sneak peek παρακολουθούμε ένα αυτοκίνητο με βαρύ καμουφλάζ να οδηγείται στο χώμα. Άλματα, πλαγιολισθήσεις και κοντινά πλάνα της ανάρτησης δίνουν μια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του. Και όσο για την περιγραφή που το συνοδεύει, αναφέρει ρητά ότι πρόκειται για το ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό Ranger που έχει κατασκευάσει ποτέ η Ford. 

Ιδιαίτερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Υπολογίζεται όμως πως κάτω από το καπό του θα φέρει ένα εξακύλινδρο σε διάταξη V μοτέρ. Είτε τον twin-turbo 2.7 του Bronco, είτε τον υπερτροφοδοτούμενο 3.0 του Explorer. Η κίνηση θα μεταδίδεται φυσικά και στους τέσσερις τροχούς, οπότε μένει να δούμε αν ο κατασκευαστής θα διατηρήσει το υπάρχον σύστημα τετρακίνησης ή θα το αντικαταστήσει με κάτι ακόμα πιο εξελιγμένο. 

Ford Ranger Raptor

Σε κάθε περίπτωση, οι απορίες θα λυθούν στις 22 Φεβρουαρίου, στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, οπότε και θα επανέλθουμε. Μέχρι τότε μπορείτε να θυμηθείτε τις δυνατότητες του υπάρχοντος μοντέλου, στην αναλυτική δοκιμή που θα βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube