Ford Mustang: Η επόμενη γενιά θα παρουσιαστεί το 2022

Ford Mustang: Η επόμενη γενιά θα παρουσιαστεί το 2022

Μια αγγελία της Ford ρίχνει φως στον προγραμματισμό του νέου pony car.

Σε αγγελία της Ford που δημοσιεύθηκε στο κοινωνικό δίκτυο LinkedIn, αποκαλύφθηκε πως η έβδομη γενιά της Ford Mustang θα παρουσιαστεί το 2022 ως μοντέλο MY2023 στην αμερικανική αγορά.

Η περιγραφή της θέσης εργασίας αφορά μηχανικό σχετικό με τους τομείς του εσωτερικού θορύβου (από αέρα και κύλιση) και διαρροής αέρα, με βάση το εργοστάσιο Flat Rock στο Michigan. Όπως αναφέρει το κείμενο, ο εργαζόμενος θα συμμετάσχει στην τελευταία φάση εξέλιξης της επόμενης Mustang (S650) πριν από την επίσημη πρεμιέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Ford Mustang Fastback 2.3 Ecoboost Auto

Να πούμε ότι παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την πρεμιέρα του νέου μοντέλου μέσα στο 2020, στη συνέχεια το πλάνο πήρε αναβολή για το 2021, και όπως καταλαβαίνουμε πλέον σταθεροποιείται στο 2022.

Μέσα στο διάστημα που απομένει μέχρι τον παροπλισμό της, η σημερινή ανανεωμένη έκτη γενιά της Mustang (S550) θα αποκτήσει τη νέα έκδοση Mach 1 με ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο, αλλά και μια υβριδική έκδοση που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του έτους. Να θυμίσουμε πως η έκτη γενιά του pony car παρουσιάστηκε το 2013 και ανανεώθηκε το 2017, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τις 500.000 μονάδες.

Πηγή: Motor1

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube