Fisker Ronin: Ηλεκτρικό κάμπριο με 1.000 km αυτονομίας!

Fisker Ronin: Ηλεκτρικό κάμπριο με 1.000 km αυτονομίας!

Το νέο μοντέλο της Fisker θα ονομάζεται Ronin και θα είναι ένα ηλεκτρικό 4θέσιο και 4θυρο κάμπριο με αυτονομία 1.000 km.

Fisker Ronin

O ιδρυτής και CEO της Fisker, Henrik Fisker αποκάλυψε στο βρετανικό Autocar ότι η μάρκα έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη επόμενου μοντέλου της. Θα ονομάζεται Ronin, σχεδιάζεται στην Βρετανία και είναι ένα ηλεκτρικό κάμπριο σεντάν με τέσσερις θέσεις και τέσσερις πόρτες!

Ο Fisker δήλωσε ότι το Ronin θα προσφέρει πάνω από 1.000 km αυτονομίας, νούμερο το οποίο ξεπερνά όλες τις ηλεκτρικές προτάσεις που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην αγορά. Θα κινείται από τρία ηλεκτρικά μοτέρ και το σπριντ για τα 100 km/από στάση h θα ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 3". 

Fisker Ronin

Το μοντέλο επίσης θα εξοπλίζεται με ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ η μπαταρία του θα είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο του αυτοκινήτου και στην καμπίνα του θα συναντάμε μόνο vegan υλικά. Το αφεντικό της φίρμας υποσχέθηκε ότι το Fisker Ronin θα έχει το πνεύμα ενός «παραδοσιακού βρετανικού σπόρτσκαρ» και θα αποτελέσει παράθυρο στα σπόρτκαρς του μέλλοντος.

Ο κατασκευαστής από τις Η.Π.Α. προγραμματίζει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου να γίνουν τον Αύγουστο του 2023 και να μπει στην παραγωγή το δεύτερο μισό του 2024. Θα είναι το τρίτο μοντέλο στην γκάμα της Fisker μαζί με το Ocean και το Pear, ενώ το 2025 αναμένεται να παρουσιαστεί άλλο ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

Fisker Ronin

Στόχος της Fisker είναι μέχρι το 2027 να έχει παράξει ένα εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα και από το 2030, να επαναλαμβάνει αυτό το νούμερο σε ετήσια βάση.

[Πηγή: Αutocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube