FIAT: Νέες εκδόσεις Mirror και Street για το Tipo

FIAT: Νέες εκδόσεις Mirror και Street για το Tipo

Οι νέες εκδόσεις μπορούν να εφοδιάσουν και τους τρεις τύπους αμαξώματος.

Τα FIAT Tipo Mirror και Tipo Street έρχονται να εμπλουτίσουν την γκάμα του μικρού οικογενειακού της ιταλικής εταιρείας προσφέροντας αυξημένη συνδεσιμότητα, πλούσιο εξοπλισμό σε προσιτή τιμή και διαφοροποιημένη εμφάνιση.

Η έκδοση Mirror απευθύνεται σε ένα κοινό που τον απασχολεί έντονα η μεγάλη δυνατότητα συνδεσιμότητας και ακολουθεί ευλαβικά τις σύγχρονες τάσεις. Η άλλη έκδοση Street θέλει να δελεάσει ένα πιο νεανικό κοινό με εξοπλιστικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν τον χαρακτήρα του Tipo χωρίς να εκτοξεύουν την τιμή του.

FIAT Tipo Mirror

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση Mirror συνδυάζει, σύμφωνα με την FIAT, την τεχνολογία με το στιλ. Εφοδιάζεται με το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect με έγχρωμη HD οθόνη αφής 7” και διαθέτει Apple CarPlay και Android Auto. Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός αποκτά πλήρη συνδεσιμότητα και το αυτοκίνητο γίνεται προέκταση του smartphone του, με αποτέλεσμα να αποσπάται έντονα η προσοχή του κατά την οδήγηση. Πέρα από αυτό όμως, η έκδοση Mirror διατίθεται προαιρετικά με το μπλε χρώμα Venezia, δημιουργώντας έντονη αντίθεση με τα χρωμιωμένα διακοσμητικά του αμαξώματος, τα ασημί καπάκια στους καθρέφτες και στις diamond-cut ζάντες αλουμινίου των 16”.

Η άλλη έκδοση, η Street, στοχεύει σε ένα νεανικότερο αγοραστικό κοινό διαθέτοντας αρκετές σκουρόχρωμες λεπτομέρειες. Πιο αναλυτικά, η έκδοση Street έχει τροχούς αλουμινίου 16” σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, φιμέ τζάμια και μαύρα διακοσμητικά σε μάσκα, προβολείς ομίχλης, καθρέφτες και χειρολαβές.

FIAT Tipo Street

Και οι δύο νέες εκδόσεις εξοπλισμού εφοδιάζουν και τις τρεις εκδόσεις αμαξώματος (4θυρο, 5θυρο και Station Wagon) και συνδυάζονται με τον ατμοσφαιρικό 1.4 των 95 ίππων, τον 1.4 T-Jet των 120 ίππων και τους δύο MultiJet των 1,3 και 1,6 λίτρων με 95 ή 120 ίππους αντίστοιχα.

[Πηγή: FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube