Fiat 500Χ Yachting: Το ιταλικό SUV αποκτά κάμπριο έκδοση [video]

Fiat 500Χ Yachting: Το ιταλικό SUV αποκτά κάμπριο έκδοση [video]

Το 500Χ Yachting είναι η πρώτη έκδοση του SUV της Fiat που εξοπλίζεται με υφασμάτινη οροφή που ανοίγει σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η Fiat παρουσίασε την πιο… καλοκαιρινή έκδοση του SUV της, το 500Χ Yachting. Πρόκειται για μια νέα προσθήκη στη γκάμα του 500Χ. Κύριο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης αποτελεί η υφασμάτινη οροφή που αναδιπλώνεται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Η νέα έκδοση έρχεται να συμπληρώσει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του μοντέλου, που εκτός από την πλούσια γκάμα κινητήρων και εξοπλισμού, διαθέτει και τρεις διαφορετικές αισθητικές προσεγγίσεις, την Urban με έμφαση στο στιλ και τις καθημερινές μετακινήσεις, την Cross με έμφαση στην περιπέτεια και τη Sport με έμφαση στο δυναμισμό.

Το λανσάρισμα του νέου 500Χ Yachting σηματοδοτεί η περιορισμένης παραγωγής έκδοση «Yachting Club Capri», η οποία είναι αφιερωμένη στο φημισμένο ναυτικό όμιλο και χαρακτηρίζεται από τον πλούσιο εξοπλισμό και τις μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες. Η έμπνευση για τη νέα έκδοση δεν θα μπορούσε να προέρχεται παρά από τα πολυτελή σκάφη αναψυχής, τα οποία γεμίζουν κάθε καλοκαίρι το διάσημο Ιταλικό νησί. 

Το αποκλειστικό χρώμα «Venice Blue», η μπλε οροφή, τα «βουρτισμένο» χρώμιο στους καθρέπτες και τις χειρολαβές και οι αποκλειστικές για την έκδοση ζάντες των 18’’ δίνουν το στίγμα αυτού του ξεχωριστού 500Χ. Στο εσωτερικό η αίσθηση… yachting γίνεται ακόμα πιο έντονη χάρη στην επιλογή ξύλου στο ταμπλό, το οποίο έχει επεξεργαστεί με ειδικές τεχνικές ώστε πέρα από καλαίσθητο να παράλληλα ανθεκτικό και να μην δημιουργεί ανεπιθύμητες αντανακλάσεις. Την εικόνα του ξεχωριστού 500Χ συμπληρώνουν τα δερμάτινα καθίσματα με τις μπλε ραφές και τα ειδικά λογότυπα που συνοδεύουν την έκδοση. 

500x

Όσο αφορά την έκδοση περιορισμένης παραγωγής του 500X Yachting, αυτή είναι βαμμένη στο νέο χρώμα «Blu Dipinto di Blu» που θυμίζει, σύμφωνα με την ιταλική φίρμα, τις έντονες αποχρώσεις της θάλασσας στο Capri, ενώ η εκτεταμένη παρουσία χρωμιωμένων στοιχείων προσθέτουν ένα νοσταλγικό τόνο στην εμφάνισή του. Το συλλεκτικό 500Χ διαθέτει ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή σε μπλε χρώμα και ξεχωριστά στιλιστικά στοιχεία στο αμάξωμα και το εσωτερικό. Όπως και στο παρελθόν με το 500 Riva, οι νέες ειδικές εκδόσεις του 500Χ αποτελούν μια νοητή μεταφορά ενός γιοτ με τέσσερις τροχούς. 

[Πηγή: Fiat]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube