Ferrari: Τίτλοι τέλους για τις GTC4Lusso και GTC4Lusso T

Ferrari: Τίτλοι τέλους για τις GTC4Lusso και GTC4Lusso T

Τα δύο τετραθέσια μοντέλα της Ferrari καταργούνται από τη γκάμα της καθώς περιμένουμε την έλευση της Purosangue.

Η Ferrari σταματά την παραγωγή των GTC4Lusso και GTC4Lusso T καταργώντας τα δύο τετραθέσια μοντέλα από τη γκάμα της μετά από 4 χρόνια εμπορικής πορείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη νέα Ferrari GTC4Lusso T

Να θυμίσουμε πως η τετρακίνητη GTC4Lusso με κινητήρα V12 6,3 λίτρων και απόδοση 690 PS παρουσιάστηκε στην έκθεση Γενεύης του 2016 ως ο διάδοχος της Ferrari FF (2011-2016), ενώ λίγους μήνες αργότερα στην έκθεση του Παρισιού ακολούθησε και η πρεμιέρα της πισωκίνητη GTC4Lusso T με κινητήρα twin-turbo V8 3,9 λίτρων απόδοσης 610 PS. Και τα δύο μοντέλα είχαν τετραθέσια καμπίνα και αρκετά μεγάλο χώρο αποσκευών, προσφέροντας πρακτικότητα για καθημερινή χρήση.

Την είδηση για την κατάργηση των δύο πρακτικών Ferrari επιβεβαίωσε στο Motor1 εκπρόσωπος της εταιρείας, παρόλο που νωρίτερα είχε διαψεύσει σχετικές φήμες σύμφωνα με δημοσίευμα του The Drive. Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη δήλωση είναι η εξής: «Ακολουθώντας το στρατηγικό σχέδιο 5 ετών που ανακοινώθηκε το 2017 και τον στάνταρ κύκλο ζωής των μοντέλων της, η Ferrari ολοκλήρωσε την παραγωγή των GTC4Lusso kai GTC4Lusso T.»

Ferrari

Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει τις δύο πρακτικές Ferrari θα είναι το πρώτο SUV του Maranello με το όνομα Purosangue που θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα φέρει πέντε πόρτες, τετρακίνηση, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ακόμα πιο ευρύχωρη καμπίνα, ενώ παράλληλα θα προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά με κινητήρα V12 αλλά και την επιλογή ενός υβριδικού συστήματος κίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Ferrari αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για την Purosangue

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube