Ferrari: Έρχεται ο υβριδικός διάδοχος της Dino

Ferrari: Έρχεται ο υβριδικός διάδοχος της Dino

Η Ferrari ετοιμάζει νέο κεντρομήχανο μοντέλο με υβριδικό V6!

Η Ferrari ετοιμάζει ένα νέο κεντρομήχανο μοντέλο με κινητήρα V6 και υβριδικό σύστημα κίνησης το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2022!

Αυτή θα είναι η πρώτη Ferrari με V6 από την επόχη της Dino, και το δεύτερο υβριδικό μοντέλο στη σημερινή γκάμα δίπλα στην SF90 Stradale. Το project F171 όπως είναι η κωδική του ονομασία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης και ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους του Maranello.

Μπορεί να μην έχουμε επίσημες πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη, όμως σύμφωνα με το βρετανικό Autocar η νέα Ferrari θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητη και θα συνδυάζει twin-turbo V6 χωρητικότητας 3,0 lt με έναν ηλεκτροκινητήρα. Το ίδιο μοτέρ αναμένεται να τοποθετηθεί και στην Ferrari Purosangue, το πρώτο SUV της ιταλικής φίρμας.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της νέας Ferrari θα είναι η McLaren Artura που επίσης εξοπλίζεται με υβριδικό V6 3,0 lt. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στους επόμενους μήνες καθώς η Ferrari ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα της σύγχρονης Dino.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube