Ferrari: Επιβεβαίωση δύο καινούργιων καμπριολέ

Ferrari: Επιβεβαίωση δύο καινούργιων καμπριολέ

Σε ιδιωτική παρουσίαση, η Ferrari επισημοποίησε δύο επερχόμενα μοντέλα: Αμφότερα κάμπριο και βασισμένα αντίστοιχα στην 812 Superfast και την F8 Tributo. Και έρχονται πολύ σύντομα, μέσα στο 2019.

Το αφεντικό της Ferrari μας είχε «προειδοποιήσει» νωρίτερα: Θα υπάρξουν νέα μοντέλα τύπου «GT» τους ερχόμενους μήνες. Και η ιταλική φίρμα φαίνεται ήδη να βρίσκεται επί ποδός πολέμου, καθώς κατά τη διάρκεια ιδιωτικής παρουσίασης επισημοποίησε την προσεχή άφιξη δύο καμπριολέ. Και το θέμα πήρε δημόσια διάσταση από τις μικρές πλακέτες που ποστάρισε ένας πελάτης, προφανώς παρών στο συγκεκριμένο γεγονός.

Το πρώτο είναι μια «V12 Spider» που δεν αφήνει ελάχιστο περιθώριο για αμφιβολία: Πρόκειται για μια 812 Spider. Ο ιδιοκτήτης της φωτογραφίας αναφέρει επιπλέον τα τρία γράμματα «RHT», για το «retractable hardtop roof», κάτι που σημαίνει ότι η 812 Superfast Spider θα περάσει σε μια αναδιπλούμενη άκαμπτη οροφή. Κάτι που απομένει να επιβεβαιωθεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ferrari have replaced model cars with paperweights as gifts at the new car launches #ferrari #ferrari812RHT #ferrarif8spider #ferrari812superfast #igcars #ferrari812gts #universoferrari

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη trax_x (@trax_x) στις

Το άλλο μοντέλο είναι μια V8 Spider, επίσης προγραμματισμένη για το 2019. Το σκαρίφημα της φωτογραφίας αφήνει να μαντέψουμε πως πρόκειται για την F8 Tributo Spider, ένα μοντέλο που στην κουπέ έκφανσή του παρουσιάστηκε εφέτος. Εάν όντως επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται γι’ αυτήν, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι η Ferrari έπιασε τελική ταχύτητα όσον αφορά στην παρουσίαση νέων μοντέλων. Οπότε πιθανότατα το SUV που βρίσκεται στα χαρτιά θα το δούμε σε ένα σχετικά κοντινό μέλλον.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube