Ferrari: Επιβεβαίωσε την έλευση της Purosangue μέσα στο 2022

Ferrari: Επιβεβαίωσε την έλευση της Purosangue μέσα στο 2022

H Ferrari επιβεβαίωσε ότι το πρώτο SUV μοντέλο της, η Purosangue, θα μπει στη γραμμή παραγωγής το 2022 με τα πρώτα «κομμάτια» να παραδίδονται στους κατόχους τους από το 2023.

Από το 2018 όπου και ξεκίνησε το σίριαλ Purosangue έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Πλέον όμως η Ferrari επιβεβαίωσε ότι το πρώτο ελευθέρου χρόνου όχημα στην ιστορία της μπαίνει στην γραμμή παραγωγής άμεσα, με στόχο, τα πρώτα μοντέλα να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους αρχές του 2023. 

Η ιταλική φίρμα έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της σε ότι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου, με τις φήμες ωστόσο να θέλουν την Purosangue να κρύβει κάτω από το μπρουτάλ περιτύλιγμα της το V12 κινητήρα της εταιρείας του οποίου η απόδοση θα αγγίζει τους 800 ίππους. Τη γκάμα θα εμπλουτίζει όπως όλα δείχνουν και ο V8 (twin-turbo), ο οποίος θα συνδυάζεται με υβριδικό σύστημα κίνησης. Επιπλέον, μέσα στο 2022, η Ferrari, θα ανάψει το πράσινο φως και για την παραγωγή της Daytona SP3.

ferrari

Με τα δυο νέα αυτά μοντέλα, συν ότι άλλο προκύψει στην πορεία, η Ferrari ευελπιστεί ότι το 2022 θα είναι ακόμα καλύτερο σε εμπορικό επίπεδο από το 2021, χρονιά κατά την οποία η ιταλική φίρμα έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία της με περισσότερες από 11.000 ταξινομήσεις.

Κρίνοντας πάντως από την τρέλα που επικρατεί στην αγορά για premium SUV επιδόσεων (Lamborghini Urus, Aston Martin DBX κ.α.), η Purosangue, αναμένεται να πετύχει το στόχο της εκτοξεύοντας τις πωλήσεις της Ferrari και το 2022.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube