Ferrari: Δοκιμές εξέλιξης σε μία τούρμπο LaFerrari [video]

Ferrari: Δοκιμές εξέλιξης σε μία τούρμπο LaFerrari [video]

Ένα πρωτότυπο της Ferrari που δείχνει να βασίζεται σε LaFerrari εντοπίστηκε στον δρόμο με σχεδιαστικές διαφορές και τούρμπο κινητήρα.

Τους τελευταίους μήνες πολλά πρωτότυπα που βασίζονται σε LaFerrari έχουν εντοπιστεί στους δρόμους. Φήμες ανέφεραν ότι τα πρωτότυπα αυτά θα αποτελούσαν και τον αντικαταστάτη της LaFerrari. Όμως το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα πρωτότυπα αυτά που εθεάθησαν στους δρόμους θα αποτελέσουν το νέο μοντέλο της εταιρίας που θα ανήκει στη σειρά «Icona».

Ένα μήνα όμως πριν από το λανσάρισμα του νέου μέλους της σειράς «Icona», ένα νέο πρωτότυπο χρώματος ματ μαύρου που βασίζεται στη LaFerrari εντοπίστηκε στους ιταλικούς δρόμους. Να θυμίσουμε ότι ένα από τα πρωτότυπα της 330 P4 του νέου «Icona» μοντέλου έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους, καλύπτοντας με καμουφλάζ όμως τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες.

Στην περίπτωση αυτή η μαύρη LaFerrari που εντοπίστηκε δεν μοιάζει να καλύπτει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει διαφορετικό προφυλακτήρα εμπρός με τις εισαγωγές αέρα στο πλάι να έχουν νέες διαστάσεις. Επίσης τα εμπρός και πίσω παράθυρα φαίνεται να έχουν νέο σχήμα. 

prototype

Η μεγαλύτερη αλλαγή όμως κρύβεται στην καρδιά του μαύρου πρωτοτύπου. Εν αντιθέσει με την νέα «Icona» η οποία θα χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό V12 της 812 Competizione, ο ήχος που έφτασε στα αυτιά μας από την διαφορετική LaFerrari είναι αυτός ενός μοτέρ τούρμπο.

Ίσως η Ferrari να έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές εξέλιξης για έναν νέο τούρμπο V12 που θα χρησιμοποιηθεί στη νέα ναυαρχίδα της και θα αντικαταστήσει την LaFerrari. Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρία από το Maranello διατηρεί την παράδοση του να λανσάρει ένα τέτοιο σούπερκαρ κάθε δέκα χρόνια. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι υποψίες, θα πρέπει να αναμένουμε μέχρι το 2023, μια δεκαετία δηλαδή αργότερα το ντεμπούτο της LaFerrari

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube