Facelift για το Audi S3 Sportback

Facelift για το Audi S3 Sportback

Εθεάθη στην Κοπεγχάγη ελαφρώς καμουφλαρισμένο στο εμπρός μέρος Audi S3 Sportback.

Μικρές σχεδιαστικές αλλαγές θα κάνει η Audi στο S3 Sportback, το οποίο βρίσκεται στην μέση περίπου του κύκλου ζωής του. Το ελαφρύ καμουφλάζ του αυτοκινήτου που εντοπίστηκε στην Κοπεγχάγη δείχνει να έχει μικρές τροποποιήσεις στο εμπρός μέρος, με την πηγή έμπνευσης να μην είναι άλλη από το Audi A4, το νεότερο μοντέλο της μάρκας.

Για το εσωτερικό, η είδηση είναι ότι θα εξοπλίζεται πλέον προαιρετικά με το Audi Virtual Cockpit. Δεν είναι κάτι άγνωστο πλέον, αφού το έχουμε δει ήδη και στα R8, Q7, TT και προσφάτως στο Α4. Πρόκειται για την έγχρωμη οθόνη TFT 12,3” που αντικαθιστά τον κλασικό πίνακα οργάνων. Ταχύμετρο και στροφόμετρο απεικονίζονται με γραφικά σε αναλογικό μοτίβο. Ανάμεσά τους προβάλλονται οι ενδείξεις του κεντρικού μενού ρυθμίσεων του αυτοκινήτου, του υπολογιστή ταξιδίου και ο χάρτης του συστήματος πλοήγησης. Ο οδηγός μπορεί να μικρύνει το μέγεθος των οργάνων και να βλέπει μεγαλύτερες τις άλλες πληροφορίες.

Στον κινητήρα δεν αναμένονται αλλαγές. Ο δίλιτρος τούρμπο αποδίδει 300 ίππους και δίνει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5,5” ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Πληροφορίες λένε ότι η Audi θα παρουσιάσει ολόκληρη την γκάμα του A3 με μικρές πινελιές ανανέωσης στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου.  

 

Πηγή: pro-street.dk

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube