Έτσι θα μοιάζει το νέο Škoda Fabia;

Έτσι θα μοιάζει το νέο Škoda Fabia;

Τα πρώτα renderings αποκαλύπτουν μια πιθανή κατεύθυνση για το σουπερμίνι της Škoda.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο νέος CEO της Škoda, Thomas Schäfer επιβεβαίωσε την έλευση του Fabia τέταρτης γενιάς για το 2021 και σήμερα η KDesign AG δημοσίευσε τα πρώτα renderings που μας δίνουν μια καλή εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει το μοντέλο.

Το νέο Škoda Fabia θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 την οποία γνωρίζουμε ήδη από τα VW Polo, VW T-Cross, SEAT Ibiza, SEAT Arona, Audi A1 αλλά και τα μεγαλύτερα Škoda Scala και Škoda Kamiq. Βάση για τα renderings αποτέλεσαν φωτογραφίες του Volkswagen Polo έκτης γενιάς, με σχεδιαστικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της τσέχικης φίρμας.

Η γρίλια με το χρωμιωμένο πλαίσιο, τα τριγωνικά φώτα LED, η ενιαία εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα και τα πίσω φώτα LED παραπέμπουν στο μεγαλύτερο Scala, ενώ αρκετά μέρη του αμαξώματος έχουν χρησιμοποιηθεί αυτούσια από το συγγενικό VW Polo - κάτι που μπορεί να ισχύει και για το μοντέλο παραγωγής.

Το νέο Fabia θα χρησιμοποιεί τη γκάμα κινητήρων του VW Group συμπεριλαμβανομένων των 1.0 TSI, 1.0 TGI και 1.5 eTSI με ήπια υβριδική τεχνολογία, ενώ όπως όλα τα μοντέλα της Škoda, θα δίνει έμφαση στους χώρους και την πρακτικότητα.

[Πηγή: KDesign AG]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube