Έτσι θα μοιάζει το 7θέσιο SUV της Alfa Romeo

Έτσι θα μοιάζει το 7θέσιο SUV της Alfa Romeo

Οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το μελλοντικό SUV της ιταλικής φίρμας.

Η αυτοκινητική μόδα θέλει περισσότερα crossover και SUV, και τα στελέχη της FCA το γνωρίζουν καλά.

Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε και εμείς, μιας και πριν περίπου ένα μήνα ο CEO της FIAT Chrysler Automobile, Sergio Marchionne, ανέφερε ότι η γκάμα της ιταλικής φίρμας θα εμπλουτιστεί σύντομα από δύο ακόμα crossover.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Marchionne δήλωσε σε εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στην πίστα του Balocco ότι σύντομα θα δούμε δύο ακόμα μοντέλα της Alfa Romeo, ένα που θα τοποθετηθεί εμπορικά κάτω από την Stelvio και ένα πάνω από αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel 210 PS Q4

Ένα τέτοιο μοντέλο απεικονίζουν και οι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες που βλέπετε, και πρόκειται για το μεγαλύτερο από τα δύο που περιμένουμε.

Η 7θέσια «Stelvio», είναι άγνωστο εάν θα χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα, θα διαθέτει ελαφρώς διαφοροποιημένη σχεδίαση στο εμπρός και το πίσω μέρος, ενώ κύριο χαρακτηριστικό είναι οι ελαφρώς μεγαλύτερες πίσω πόρτες για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων.

Κατά τα άλλα, το νέο μεγαλύτερο SUV της Alfa Romeo δεν αναμένεται να έχει ουσιαστικές διαφορές στα μηχανικά του μέρη σε σχέση με την Stelvio, οπότε θα έχει και παρεμφερή γκάμα κινητήρων και εκδόσεων εξοπλισμού.

[Πηγή: Trazione Posteriore]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube