Έτσι θα είναι το νέο Volkswagen Caddy

Έτσι θα είναι το νέο Volkswagen Caddy

Τα πρώτα σκίτσα του βαν που θα διατίθεται σε επαγγελματικές και επιβατικές εκδόσεις.

Η Volkswagen Commercial Vehicles δημοσίευσε τα πρώτα σκίτσα από το Caddy επόμενης γενιάς το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020. Όπως αναφέρει η εταιρεία στο δελτίο τύπου, δεν έμεινε ούτε βίδα στην οποία να μην έχουν επέμβει σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο. 

Τα σκίτσα μοιάζουν περισσότερο με έκδοση επιδόσεων GTI ή R παρά με ένα επαγγελματικό μοντέλο παραγωγής καθώς οι σχεδιαστές επέλεξαν τροχούς με υπερβολικά μεγάλη διάμετρο, τονισμένα φτερά και επιθετικές εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες. Μπορεί το Caddy που θα δούμε το 2020 να μην ενσωματώνει τα εν λόγω στοιχεία όμως τα σκίτσα μας δίνουν μια εικόνα για το πως θα μοιάζει το βαν που - όπως και ο προκάτοχός του - θα διατίθεται σε επαγγελματικές και επιβατικές εκδόσεις.

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED που ενώνονται με τη μακρόστενη γρίλια της Volkswagen. Οι μπάρες οροφής μοιάζουν ως φυσική συνέχειά των A-Pillars τα οποία είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα δίνοντας μια αίσθηση ενιαίου παρμπρίζ και πλευρικών παραθύρων. Πίσω, η εικόνα είναι φουτουριστική με τα φώτα LED να περικυκλώνουν το κάθετο παρμπρίζ που ενσωματώνει και το έμβλημα της εταιρείας.

Η Volkswagen κάνει λόγο για ελαφριά (μάλλον ανεπαίσθητη) κλίση της οροφής προς τα πίσω και πιο έντονα σμιλεμένο προφίλ που χαρίζουν σπορ εμφάνιση στο νέο Caddy, χωρίς όμως να θυσιάζεται η πρακτικότητα που χαρακτηρίζει την κατηγορία. Εκτός από τη συμβατική πίσω πόρτα το Caddy θα διατίθεται και με διπλές πόρτες για τους επαγγελματίες ενώ όπως βλέπουμε και από τα σκίτσα οι πλευρικές πόρτες θα είναι συρόμενες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube