Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Nissan Navara

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Nissan Navara

Το Navara ετοιμάζεται να δεχθεί ένα facelift με νέα μάσκα που θα παραπέμπει στο Nissan Titan.

Από το teaser video με τα 12 νέα μοντέλα της που δημοσίευσε η Nissan τον περασμένο Μάιο γνωρίζαμε πως το ανανεωμένο Navara βρίσκεται προ των πυλών, όμως μια φωτογραφία που διέρρευσε στο ταιλανδέζικο Headlight Magazine μας αποκαλύπτει πρόωρα το σχεδιασμό της μάσκας του.

Η γενιά D23 του Nissan Navara πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014 ενώ έκτοτε έχει δεχθεί μια σειρά από αναβαθμίσεις ώστε να παραμείνει επίκαιρο απέναντι στον ανταγωνισμό των Toyota HiLux, Ford Ranger, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max και Volkswagen Amarok. Παράλληλα, το pick-up αποτέλεσε την βάση για την Mercedes-Benz X-Class (2016-2020) και το Renault Alaskan (2016).

Το ανανεωμένο Navara θα αποκτήσει ανασχεδιασμένη μάσκα η οποία παραπέμπει στο μεγαλύτερο Nissan Titan που κυκλοφορεί στην αγορά των ΗΠΑ. Η μεγαλύτερη γρίλια που πλαισιώνεται από χρώμιο, εκτείνεται χαμηλότερα στον προφυλακτήρα ενώ δημιουργεί και ένα φούσκωμα στο καπό. Διαφορετικές είναι επίσης οι πλευρικές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα που ενσωματώνουν τους προβολείς ομίλχης όπως και η πιο μακρόστενη κεντρική εισαγωγή με την προστατευτική ποδιά. Στη φωτογραφία που διέρρευσε, τα σκουρόχρωμα φώτα μοιάζουν με το υφιστάμενο μοντέλο όμως από τα παλαιότερα teaser γνωρίζουμε πως το ανανεωμένο Navara θα διατίθεται με προαιρετικά LED γραφικά που του θα του χαρίσουν πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Navara

Μικρότερες θα είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος με ελαφρώς διαφορετικά γραφικά στα φώτα, ενώ στο εσωτερικό είναι πολύ πιθανό να δούμε τεχνολογικές αναβαθμίσεις με μεγαλύτερη οθόνη αφής και πιο σύγχρονο infotainment. Θα έχουμε επίσης προσθήκες στον εξοπλισμό ασφαλείας με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, το ανανεωμένο Navara αναμένεται να διατηρήσει τον τετρακύλινδρο turbo-diesel 2,3 λίτρων του υφιστάμενου μοντέλου με απόδοση 190 PS και 450 Nm ο οποίος θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς.

Το ανανεωμένο pick-up της Nissan αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.

[Πηγή: Headlight Magazine μέσω CarExpert]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube