Έτσι κατασκευάζεται η Porsche Taycan [video]

Έτσι κατασκευάζεται η Porsche Taycan [video]

Μέσα σε 30 λεπτά, αυτό το video περιγράφει ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής του 100% ηλεκτρικού σπόρτσκαρ της Porsche.

Με πρεμιέρα της τελικής έκδοσής της στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Porsche Taycan αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έκανε ποτέ η γερμανική φίρμα. Η γερμανική εταιρεία αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει ολόκληρο το συγκρότημα του Zuffenhausen για να κατασκευάσει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Μια εντελώς νέα βιομηχανική διαδικασία που η Porsche μοιράζεται μαζί μας μέσω αυτού του video, όπου αναλύει τα διάφορα στάδια παραγωγής του αυτοκινήτου. Περιγράφει επίσης τον «γάμο», μια φάση-κλειδί κατά την οποία το σύστημα κίνησης και το αμάξωμα συναντώνται για να γίνουν ένα -στο 25ο λεπτό.

Taycan 

«Κάθε στάδιο έχει βελτιστοποιηθεί ώστε η Taycan να κατασκευάζεται αποτελεσματικά και με λεπτομερή ακρίβεια, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο τεχνικών κατασκευής που είναι έμφυτο στην Porsche», λέει ο Γερμανός κατασκευαστής στον τίτλο του video.

To video δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα με την ανακοίνωση ότι Porsche μόλις προσέλαβε 500 επιπλέον τεχνικούς για να ανταποκριθεί στη ζήτηση της Taycan. Αρχικά, το αυτοκίνητο ανακοινώθηκε ότι θα κατασκευάζεται σε 20.000 μονάδες ετησίως, αλλά ο όγκος παραγωγής θα πρέπει να διπλασιαστεί προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube