Έτσι ακούγεται η εξάτμιση της νέας BMW M4 Coupé [video]

Έτσι ακούγεται η εξάτμιση της νέας BMW M4 Coupé [video]

Το πρώτο βίντεο με τον πραγματικό ήχο της εξακύλινδρης BMW M4 Coupé.

Η BMW παρουσίασε τις νέες M3 Sedan (G80) και M4 Coupé (G82) μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ήδη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο βίντεο με τον ήχο εκκίνησης του εξακύλινδρου μοτέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέες BMW M3 Sedan και M4 Coupé [video]

Να θυμίσουμε πως η M4 Coupé (G82) στην ισχυρότερη έκδοση Competition φορά εξακύλινδρο σε σειρά twin-tubro κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λίτρων με τεχνολογία M TwinPower Turbo, που αποδίδει 510 PS στις 6.250 rpm και 650 Nm στις 2.750-5.500 rpm. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς (η τετρακίνητη έκδοση θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι) αποκλειστικά μέσω του αυτόματου κιβωτίου M Steptronic 8 σχέσεων και σε συνεργασία με το διαφορικό περιορισμένης ολίσθισης Active M Differential.

Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,9", τα 0-200 km/h έρχονται σε 12,5" και η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h ενώ με το προαιρετικό M Driver's Package ο κόφτης ανεβαίνει στα 290 km/h.

Σας αφήνουμε λοιπόν να απολαύσετε τον ήχο που βγαίνει από τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης της M4 Competition κατά την εκκίνηση και το μαρσάρισμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube