Ετοιμάζεται η νέα Mercedes-Maybach GLS

Ετοιμάζεται η νέα Mercedes-Maybach GLS

Η Mercedes-Maybach βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης του νέου SUV.

Η Mercedes-Benz βρίσκεται σε διαδικασία επέκτασης της γκάμας των μοντέλων Maybach και σύντομα θα την εμπλουτίσει με ένα μεγάλο πολυτελές SUV.

Η τρίτη γενιά του μεγαλύτερου SUV της Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί άμεσα στην Έκθεση του Los Angeles μέσα στο μήνα και αυτή την περίοδο δοκιμάζει τα πρωτότυπα της αντίστοιχης έκδοσης με τον λογότυπο της Maybach.

Mercedes-Maybach GLS Spy 1

Αισθητικά, το πρωτότυπο της Mercedes-Maybach GLS ξεχωρίζει από την διαφορετική μάσκα, τους ανασχεδιασμένους τροχούς και τους νέους προφυλακτήρες. Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα εντοπίζονται στην καμπίνα, όπου ακόμα είναι άγνωστο το εάν θα είναι 5θέσιο, 7θέσιο ή ακόμα και 6θέσιο.

Η Maybach είναι ένα σημαντικό κομμάτι της Mercedes-Benz και θέλει με αυτό τον τρόπο να δώσει έναν ανταγωνιστή στις Bentley Bentayga και Rolls-Royce Cullinan. Επιπλέον, βλέποντας την ανάπτυξη που έχει το τμήμα Mercedes-AMG, η Mercedes-Benz αισθάνεται ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μοντέλα που ενστερνίζονται τις αξίες της Maybach.

Mercedes-Maybach GLS Spy 2

Τη βάση για τη νέα τετρακίνητη Mercedes-Maybach GLS αποτελεί η σπονδυλωτή πλατφόρμα MHA. Πέρα από τις ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με το παρελθόν, η νέα πλατφόρμα θα χαρίσει μικρότερο βάρος, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με ηλεκτρικό σύστημα 48volt.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube