Η Ferrari Roma κάνει βόλτες στην ιταλική πρωτεύουσα [video]

Η Ferrari Roma κάνει βόλτες στην ιταλική πρωτεύουσα [video]

Η Ρώμη είναι το ιδανικό σκηνικό για να ξεδιπλώσει τη γοητεία του το νέο sportscar από το Maranello.

Η Ferrari δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί το νέο της μοντέλο - η Ferrari Roma. Απόλυτα ταιριαστό με το όνομα του sportscar, το βίντεο έχει τραβηχτεί στη Ρώμη και μας παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα που οδηγούν ο καθένας τη δική του Roma.

Τα πανέμορφα κτίρια της ιταλικής πρωτεύουσας είναι το ιδανικό σκηνικό για να ξεδιπλώσει τη γοητεία του το νέο sporstcar της Ferrari το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών. Το σενάριο του βίντεο θέλει τον οδηγό της ασημένιας Roma να αγοράζει ένα παλιό βιβλίο το οποίο στη συνέχεια δίνει ως δώρο στην αγαπημένη του η οποία οδηγεί μια μαύρη Roma. Αφού κάνουν την ολονύχτια βόλτα τους (και τις κόντρες τους), τα δύο αυτοκίνητα παρκάρουν σε ένα υπέροχο σημείο με πανοραμική θέα της πόλης όπου και κλείνει το βίντεο με το γνωστό πλέον μήνυμα "La Nuova Dolce Vita".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Ferrari Roma

Να θυμίσουμε πως η Ferrari Roma είναι ένα εμπροσθιομήχανο και πισωκίνητο 2+2 coupé το οποίο ουσιαστικά αποτελεί την κλειστή έκδοση της Portofino. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας χωρητικότητας 3.855 cc με απόδοση 620 PS και 760 Nm ροπής ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο DCT 8 σχέσεων. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,4" ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube