Ετοιμάζεται η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio

Ετοιμάζεται η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio

H ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio εντοπίστηκε να δοκιμάζεται για άλλη μια φορά στο δρόμο και να προετοιμάζετε για το λανσάρισμα της που αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του έτους.

Η Alfa Romeo Stelvio λανσαρίστηκε πριν από πέντε χρόνια και όπως είναι φυσικό η στιγμή της ανανέωσης της πλησιάζει. Το φρεσκαρισμένο μοντέλο εντοπίστηκε για άλλη μια φορά να δοκιμάζεται στο δρόμο, δείχνοντας μας το ανανεωμένο εμπρός της μέρος και τους νέους τροχούς.

Η νέα Stelvio αναμένεται να κάνει ντεμπούτο προς τα τέλη του έτους, με την ανανεωμένη Giulia να ακολουθεί λίγο αργότερα.

Alfa Romeo Stelvio

Το μπροστινό μέρος της κόκκινης Alfa Romeo Stelvio που εθεάθη στο δρόμο, είχε καλά καμουφλαρισμένα τα σημεία που έχουν φρεσκαριστεί σε επίπεδο εμφάνισης τα οποία και επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στη μάσκα και τα φώτα, με εμφανείς μάλιστα τις σχεδιαστικές επιρροές από την ολοκαίνουργια και μικρότερη Tonale.

Οι εισαγωγές αέρα έχουν δεχθεί και αυτές με τη σειρά τους ανασχεδιασμό, με τους προβολείς να έχουν πλέον πιο επιθετική σχεδίαση, θυμίζοντας έντονα εκείνους του νέου μικρού SUV της ιταλικής φίρμας. Επίσης, οι ζάντες φαίνεται να έχουν και αυτές νέα σχεδίαση.

Alfa Romeo Stelvio

Η ανανέωση θα περάσει εκτός απροόπτου και στην καμπίνα, με νέο σύστημα infotainment, ψηφιακό πίνακα οργάνων και άλλα τεχνολογικά καλούδια που γνωρίσαμε στην Tonale. Αυτό που παραμένει άγνωστο προς το παρόν είναι εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων της Stelvio.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την φρεσκαρισμένη Stelvio θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του 2022, οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το ιταλικό SUV.

[Πηγή: Walter Vayr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube