Ετοιμάζεται για facelift το VW Passat

Ετοιμάζεται για facelift το VW Passat

Το φρεσκαρισμένο μεσαίο σεντάν της Volkswagen θα δεχθεί σχεδιαστικές επιρροές από το Arteon και τεχνολογία από το νέο Touareg.

Η αλήθεια είναι ότι οι αισθητικές ανανεώσεις που πραγματοποιεί το VW Group στα μοντέλα του είναι επιδερμικές, οπότε το γεγονός ότι η γερμανική εταιρεία σκοπεύει να δώσει έναν πιο premium αέρα στο Passat με σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από το αδελφό Arteon αποτελεί μια καλή είδηση.

Το ανανεωμένο Passat θα κάνει την εμφάνισή του προς τα τέλη της χρονιάς και αναμένεται να έχει αρκετές σχεδιαστικές διαφορές, μέσα και έξω, και εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Εξωτερικά, το ανανεωμένο Passat θα αποκτήσει παρόμοια μάσκα με του Arteon για να τονιστεί το πλάτος και να του δώσει μια πιο επιβλητική στάση.

VW Touareg 2018 Interior

Στο εσωτερικό, το Passat MY2019 θα δανειστεί τη νέα γενιά infotainment που λανσάρει το νέο Touareg και περιλαμβάνει μεγαλύτερο και με πλουσιότερα γραφικά ψηφιακό πίνακα οργάνων 12”, καθώς και το σύστημα πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής 15”.

Τέλος, αλλαγές θα δούμε και στην γκάμα κινητήρων. Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις με τον 1.4 TSI θα αντικατασταθούν από τον 1.5 TSI των 130 και 150 ίππων, και οι πετρελαιοκίνητες με τον 1.6 TDI από τον 1.5 TDI που θα λανσαριστεί σε μερικούς μήνες.

VW Arteon Front View

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube