Ετοιμάζεται το ανανεωμένο SEAT Ateca

Ετοιμάζεται το ανανεωμένο SEAT Ateca

Το ανανεωμένο μεσαίο SUV της SEAT βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης, λίγους μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά του.

Το πρώτο SUV της SEAT βρίσκεται στην παραγωγή από το 2016 και όπως είναι λογικό έχει έρθει η ώρα του για ένα ρετουσάρισμα.

Αυτή την περίοδο η ομάδα εξέλιξης της SEAT βρίσκεται στην Βόρεια Ευρώπη με μερικά καμουφλαρισμένα Ateca, και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μαρτυρούν ορισμένες από τις αισθητικές αλλαγές που θα υποστεί το ισπανικό μεσαίο SUV. Αυτές εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με την εντονότερη μάσκα, στα νέας σχεδίασης φώτα τύπου LED και στις νέες ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές θα επικεντρώνονται στο αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων, στο νέο πίνακα οργάνων και τα νέα σχέδια στις ταπετσαρίες και τις διακοσμητικές φάσες στο ταμπλό και τα πάνελ των θυρών.

Η γκάμα κινητήρων αναμένεται να παραμείνει σχεδόν ίδια, με διαφοροποιήσεις ως προς το οικολογικό της αποτύπωμα. Αυτή την στιγμή, το SEAT Ateca διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων TSI (1.0 με 115 PS, 1.5 με 150 PS και 2.0 με 190 PS) και τρεις TDI (1.6 με 115 PS και 2.0 με 150 ή 190 PS), με κίνηση στους εμπρός ή τους τέσσερις τροχούς ανάλογα με την έκδοση. Δεν αποκλείεται όμως με την ανανέωση να δούμε και κάποια plug-in hybrid έκδοση.

Η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου SEAT Ateca θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες, με την εμπορική του καριέρα να ξεκινά στο τέλος της χρονιάς.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube