Έρχονται τα ανανεωμένα Škoda Kamiq και Scala

Έρχονται τα ανανεωμένα Škoda Kamiq και Scala

Η Škoda μας δίνει μια πρώτη γεύση από τα ανανεωμένα Kamiq και Scala που θα παρουσιαστούν επίσημα την 1η Αυγούστου.

O Tσέχος κατασκευαστής μας προετοιμάζει για τα αναεωμένα Škoda Kamiq και Scala λίγες μέρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο τους που είναι προγραμματισμένο για τον Αύγουστο.

Όπως αποκαλύπτουν τα σκίτσα που δημοσίευσε η Škoda και τα δύο μοντέλα αναμένεται να αποκτήσουν πιο λεπτούς προβολείς εμπρός, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και ζάντες νέας σχεδίασης.

Όσο για το εσωτερικό τους, θα υιοθετήσει στοιχεία που συναντάμε στο νέο Fabia όπως το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και το αναβαθμισμένο infotainment της φίρμας.

Škoda Kamiq και Scala

Δεν αναμένονται αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων του. Θυμίζουμε ότι το Scala είναι διαθέσιμο με τον 1.0 TSI με ισχύ 95 και 110 PS. 

Το Kamiq διατίθεται επίσης με τον 1.0 TSI με 110 PS αλλά και τον ισχυρότερο 1.5 TSI με 150 ίππους. Και στις δύο περιπτώσεις οι αγοραστές μπορούν αν επιλέξουν τον 1.0 GTEC με 90 PS που λειτουργεί και με φυσικό αέριο.

Škoda Kamiq και Scala

Για αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα Škoda Kamiq και Scala θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το ψηφιακό ντεμπούτο τους που θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube