Έρχεται το υβριδικό Honda HR-V

Έρχεται το υβριδικό Honda HR-V

Η νέα γενιά του HR-V θα παρουσιαστεί στις 18 Φεβρουαρίου με φρέσκια σχεδίαση και το υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV της Honda.

Η Honda ανακοίνωσε τη νέα γενιά του HR-V (γνωστό και ως Vezel στην Ιαπωνία) η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2021 μέσω ειδικής ιστοσελίδας.

Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Honda μπορούμε να διακρίνουμε την έντονη κλίση του πίσω παρμπρίζ που σκεπάζεται από αεροτομή, τα οριζόντια τοποθετημένα λεπτά πίσω φώτα, τη γραμμή παραθύρων με ενσωματωμένες χειρολαβές για τις πίσω πόρτες που αποτελεί άμεση αναφορά στο υφιστάμενο μοντέλο, την πανοραμική ηλιοροφή και τη χαρακτηριστική διχρωμία που βλέπουμε σε ολοένα και περισσότερα B-SUV.

Honda HR-V

Στο εσωτερικό που χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές και υλικά βελτιωμένης ποιότητας, ξεχωρίζει η μεγαλύτερη οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας πάνω από τα φυσικά χειριστήρια κλιματισμού, η οποία θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay.

Όπως και το συγγενικό Honda Jazz, έτσι και το HR-V θα χρησιμοποιεί το υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV που συνδυάζει βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Με το νέο HR-V, η Honda πλησιάζει πιο κοντά στο όραμα "Electric Vision" που αφορά τον εξηλεκτρισμό όλων των εμπορικών της μοντέλων στην Ευρώπη μέχρι το 2022.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube