Έρχεται το νέο VW Golf R 333 Limited Ediiton [video]

Έρχεται το νέο VW Golf R 333 Limited Ediiton [video]

Mέσω ενός teaser βίντεο η VW μας προετοιμάζει για τον ερχομό του συλλεκτικού Golf R 333 Limited Edition που θα αποκαλυφθεί στις 31 Μαΐου.

VW Golf R 333 Limited Ediiton

Mετά από το Golf R 20 Years Edition, όλα δείχνουν ότι η VW ετοιμάζει άλλη μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Golf R. Aυτή τη φορά, ακούει στο όνομα VW Golf R 333 Limited Ediiton και o κατασκευαστής επέλεξε να μας προετοιμάσει για τα αποκαλυπτήριά του, που είναι προγραμματισμένα για τις 31 Μαΐου, μέσω ενός teaser βίντεο.

Πιθανότατα, ο αριθμός «333» αναφέρεται στην ισχύ του μοντέλου, ίση δηλαδή με εκείνη του Golf R 20 Years Edition. Δεν αποκλείεται ωστόσο, ο αριθμός «333» να συμπίπτει και με τα αντίτυπα του μοντέλου που σκοπεύει να κατασκευάσει η VW.

VW Golf R 333 Limited Ediiton

Το πλάι του αυτοκινήτου διατρέχει ένα μαύρο αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός 333. Οι καθρέπτες είναι σε μαύρο χρώμα και στο πίσω μέρος συναντάμε την 4πλή απόληξη εξάτμισης με την υπογραφή της Akrapovič. Τέλος, το Golf R 333 Limited Ediiton πατάει σε ζάντες Estoril 19" με τις δαγκάνες των φρένων βαμμένες σε μπλε χρώμα.

Το συλλεκτικό Golf R 333 Limited Ediiton για το οποίο θα μάθουμε αναλυτικές πληροφορίες στις 31 Μαΐου θα είναι η τελευταία έκδοση που θα βασίζεται στην 8η γενιά του εμβληματικού χάτσμπακ πριν αυτή ανανεωθεί μέσα στο 2024.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE