Έρχεται το νέο Toyota Prius;

Έρχεται το νέο Toyota Prius;

Η Toyota θα αποκαλύψει στις 16 Νοεμβρίου ένα νέο υβριδικό μοντέλο που σύμφωνα με φήμες, πρόκειται για το νέο Prius.

Toyota

Η Toyota Iαπωνίας δημοσίευσε ένα teaser στο λογαριασμό της στο Instagrram που μας προετοιμάζει για τον ερχομό ενός νέου μοντέλου στις 16 Νοεμβρίου. O κατασκευαστής περιγράφει το μοντέλο με τη φράση «Hybrid Reborn» και έντονες φήμες θέλουν το νέο μοντέλο να είναι η νέα γενιά του Prius.

H τέταρτη γενιά του Prius βρίσκεται στις αγορές από το 2016. Εάν βασιστούμε στον κύκλο ζωής έξι ετών κάθε γενιάς του, η νέα γενιά του υβριδικού της Toyota θα πρέπει να παρουσιαστεί μέσα στο 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toyota_jp (@toyota_jp)

Νωρίτερα το 2022, όταν ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Toyota, Andrea Carlucci, ρωτήθηκε από το βρετανικό Autocar για το μέλλον του Prius είχε δηλώσει ότι «το Prius είναι ο πρωτοπόρος των υβριδικών και είναι ένα μοντέλο σταθμός για την Toyota. Πρέπει να διατηρήσει τον ρόλο αυτό και στο μέλλον καινοτομώντας με την υβριδική του τεχνολογία».

Ρεπορτάζ από την Ιαπωνία θέλουν το νέο Prius να βασίζεται στη νέα πλατφόρμα E3, η οποία θα κάνει χρήση εξαρτημάτων από τις ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες GA-C και e-TNGA. Και επιπλέον, ότι θα είναι διαθέσιμο σε πλήρως υβριδικές και plug-in hybrid εκδόσεις. 

Για αναλυτικές πληροφορίες γύρω από το νέο υβριδικό της Toyota θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγες μέρες ακόμη, μέχρι τα αποκαλυπτήρια του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube