Έρχεται το νέο Subaru Outback

Έρχεται το νέο Subaru Outback

Το νέο περιπετειώδες station wagon θα βασίζεται στην έβδομη γενιά του Legacy.

Μετά από τη νέα, έβδομη γενιά του Subaru Legacy που παρουσιάστηκε στις αρχές Φλεβάρη, η Subaru ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Έκθεση της Νέας Υόρκης την πιο περιπετειώδη και συνάμα πρακτική εκδοχή του, το γνωστό σε όλους μας Subaru Outback.

Όπως βλέπουμε από την πρώτη φωτογραφία teaser, το νέο Outback θα διαθέτει τα παραδοσιακά πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος σε προφυλακτήρες, φτερά και μαρσπιέ, τροχούς σε μαύρο χρώμα, LED φώτα ημέρας και ράμπα οροφής για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Subaru Outback

Η δεύτερη φωτογραφία μας αποκαλύπτει ένα κομμάτι από το εσωτερικό του Outback, με το ταμπλό να προέρχεται αυτούσιο από το συγγενικό Legacy. Σε αυτό ξεχωρίζουν τα υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας και η νέα οθόνη αφής 11,6 ιντσών που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Το μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Legacy με το οποίο θα μοιράζεται και τη γκάμα κινητήρων. Κάτω από το καπό αναμένεται να βρεθεί ο αναβαθμισμένος ατμοσφαιρικός boxer κινητήρας 2,5 λίτρων με απόδοση 182 PS και 239 Nm ροπής αλλά και ο υπερτροφοδοτούμενος boxer 2,4 λίτρων με 260 PS και 376 Nm ροπής. Όλες οι εκδόσεις του Outback θα εξοπλίζονται με το σύστημα τετρακίνησης της Subaru προσφέροντας αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Subaru Legacy [video]

Το Outback αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση της Νέας Υόρκης στις 17 Απριλίου ενώ η εμπορική του πορεία στην Αμερικανική αγορά θα ξεκινήσει μέσα στο 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube