Έρχεται νέο μοντέλο από τη Ferrari στις 16 Μαρτίου

Έρχεται νέο μοντέλο από τη Ferrari στις 16 Μαρτίου

H Ferrari ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο στις 16 Μαρτίου που σύμφωνα με ρεπορτάζ πρόκειται για την ανοιχτή έκδοση της Roma.

Ferrari Roma Spider

Mέσα στη χρονιά, το Maranello σκοπεύει να παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα και το πρώτο από αυτά θα αποκαλυφθεί στις 16 Μαρτίου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, το μοντέλο που θα δει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας είναι η ανοιχτή έκδοση της Roma που αναμένεται να ακούει στο όνομα Roma Spider.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ferrari (@ferrari)

 

Εκτός απροόπτου, κάτω από το καπό της θα βρίσκεται ο twin-turbo V8 3,9 λίτρων απόδοσης 620 PS και 760 Nm ροπής που συναντάμε στο κουπέ αδελφάκι της. Το μοτέρ συνεργάζεται με ένα 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Θυμίζουμε ότι η Roma ολοκληρώνει το σπριντ για τα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,4" με την τελική ταχύτητας της να αγγίζει τα 320 km/h. Τα κάμπριο είθισται να έχουν αυξημένο βάρος εξαιτίας του μηχανισμού της αναδιπλούμενης οροφής και για τον λόγο αυτό η Roma Spider αναμένεται να έχει ελαφρώς πιο αργές επιδόσεις από το κουπέ αδελφάκι της.

Ferrari Roma Spider

Tέλος, φήμες θέλουν τη Roma Spider να μην αντικαθιστά την Portofino M, αλλά όταν λανσαριστεί να τοποθετείται στη βάση της γκάμας των κάμπριο μοντέλων του Maranellο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube