Έρχεται νέα και ισχυρότερη έκδοση της Porsche Taycan

Έρχεται νέα και ισχυρότερη έκδοση της Porsche Taycan

Μια νέα έκδοση της Porsche Taycan με έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα και ισχύ που φημολογείται ότι θα φτάνει τους 1.000 PS, εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στο Nürburgring.

Ένα πρωτότυπο δοκιμών εξέλιξης μιας Porsche Taycan απαθανατίστηκε από το φακό να γράφει χιλιόμετρα στην Πράσινη Κόλαση. Το αυτοκίνητο διέθετε έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα με splitter εμπρός και μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, ενώ φαίνεται να έχει χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος από τη συμβατική Taycan.

Mε αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την Porsche να ετοιμάζει μια νέα πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Taycan. Πίσω από το τιμόνι της βρέθηκε ο Lars Kern, οδηγός της Porsche, με το εσωτερικό της πρωτότυπης Taycan να διαθέτει αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα και κλωβό ασφαλεία.

Porsche Taycan

Όσο για την ισχύ της νέας έκδοσης του ηλεκτρικού σεντάν, φημολογείται ότι θα φτάνει τους 1.000 PS, κοιτώντας έτσι στα μάτια το Tesla Model S Plaid.

H απόλυτη έκδοση της Taycan θα λανσαριστεί ως μέρος της γκάμας του ανανεωμένου μοντέλου που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τις αρχές του 2024, πριν το σεντάν προχωρήσει στη δεύτερη γενιά του το 2027

[Πηγή: Autocar] 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube