Έρχεται και η 6κύλινδρη BMW XM 50e [video]

Έρχεται και η 6κύλινδρη BMW XM 50e [video]

Η BMW μέσω ενός teaser μας προετοιμάζει για τον ερχομό της νέας XM 50e, της «βασικής» έκδοσης της XM, με 6κύλινδρο μοτέρ.

BMW XM 50e

Πριν από λίγες ώρες ο Bαυαρός κατασκευαστής παρουσίασε την XM Label Red, το πιο ισχυρό μοντέλο «M» όλων των εποχών με ισχύ 748 PS. Ωστόσο, η γκάμα του εκκεντρικού SUV δε θα περιοριστεί σε δύο εκδόσεις και σύντομα θα αποκτήσει μια λιγότερο ισχυρή έκδοση με 6κύλινδρο κινητήρα.

Θα ονομάζεται BMW XM 50e και η γερμανική φίρμα φρόντισε να μας προετοιμάσει για τον ερχομό της μέσω ενός teaser βίντεο, όπου το μοντέλο να πρωταγωνιστεί βαμμένο σε έντονο κίτρινο χρώμα.

BMW XM 50e

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα η νέα έκδοση 50e θα χρησιμοποιεί το plug-in υβριδικό σύστημα που συναντάμε στην M760e, όπου η απόδοσή του είναι 571 PS.

Το θερμικό μέρος της τελευταίας αποτελείται από έναν 3.0 lt 6κύλινδρο τούρμπο κινητήρα με ισχύ 380 PS που συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 200 PS. Παράλληλα, η ηλεκτρική της αυτονομία αναμένεται να αγγίζει τα 80 km.

BMW XM 50e

H «βασική» BMW XM προορίζεται σε πρώτη φάση για την αγορά της Κίνας, αλλά οι πιθανότητες να τη δούμε και στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου είναι αρκετά υψηλές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube