Έρχεται η νέα Porsche 911 GT3

Έρχεται η νέα Porsche 911 GT3

Η νέα γενιά της 911 GT3 θα παρουσιαστεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Με μια εικόνα teaser η Porsche ανακοίνωσε την επίσημη πρεμιέρα μιας έκδοσης GT της 992 που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, 16.00 ώρα Ελλάδας.

Το μοντέλο αγνώστου ταυτότητας πιθανότατα είναι η 911 GT3 RS, την οποία έχουμε ήδη δει σε επίσημες φωτογραφίες πρωτοτύπων αλλά και χωρίς καθόλου καμουφλάζ στο βρετανικό Top Gear. Από εκεί αναγνωρίζουμε και την χαρακτηριστική αεροτομή στην ουρά που έκανε την εμφάνισή της στο σκοτεινό teaser. Το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο (προφυλακτήρας, σπλίτερ, αεροτομή, καπό, μαρσπιέ, διαχύτης, αεροτομή κτλ) θα προσφέρει 50% περισσότερη κάθετη δύναμη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Porsche 911 GT3 Teaser

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο βελτιωμένος ατμοσφαιρικός εξακύλινδρος boxer κινητήρας 4,0 λίτρων που θα αποδίδει 510 PS. Το μοτέρ θα συνεργάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο PDK 7 σχέσεων. Το μοντέλο θα έχει επίσης κεραμικά φρένα και πιο επιθετικό στήσιμο της ανάρτησης με διπλά ψαλίδια εμπρός. Παράλληλα έχει υποβληθεί σε εκτενέστατη δίαιτα ώστε να παραμείνει το ίδιο ελαφρύ με τον προκάτοχό του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά της GT3 θα έχουμε στις 17 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube