Έρχεται η νέα Μercedes-AMG C 43 [video]

Έρχεται η νέα Μercedes-AMG C 43 [video]

Δοκιμάζεται στην Πράσινη Κόλαση η νέα Mercedes-AMG C 43 η οποία θα χρησιμοποιεί έναν δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Μercedes-AMG C 43

Η Mercedes-AMG δημοσίευσε ένα teaser το οποίο απεικονίζει ένα κομμάτι από το εμπρός μέρος της C-Class. Δεν πρόκειται όμως για μια συμβατική έκδοση του γερμανικού σεντάν. Κρίνoντας από την εικόνα, έχουμε να κάνουμε με τον αντικαταστάτη της C 43 AMG. 

Ωστόσο, άγνωστο είναι μέχρι στιγμής εάν το ανανεωμένο μοντέλο θα διατηρήσει την ονομασία του. Έντονες είναι οι φήμες που το θέλουν να μετονομάζεται σε C 45 ή C 53. Ανεξάρτητα από το όνομά του, κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας 2 lt τετρακύλινδρος τούρμπο κινητήρας ο οποίος θα διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση. 

Μercedes-AMG C 43

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός 2 lt τούρμπο της AMG αποδίδει στην Α 45S 421 PS. Πράγμα που σημαίνει ότι με την προσθήκη ηλεκτρικού μοτέρ, η ιπποδύναμη του υβριδικού σεντάν της Mercedes-AMG αναμένεται να ξεπεράσει το νούμερο αυτό. Επιπλέον, το μοντέλο θα είναι τετρακίνητο και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο.

Την ώρα που ο κατασκευαστής μας δίνει μια πρώτη γεύση από την νέα C-Class AMG, το μοντέλο εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στο Nürburgring και ο ήχος που φτάνει στα αυτιά μας από το βίντεο επιβεβαιώνει τις υποψίες μας για το τετρακύλινδρο μοτέρ.

Η νέα υβριδική C 43 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην χρονιά με το λανσάρισμα της νέας C 63 AMG να ακολουθεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube