Έρχεται επαναφορτιζόμενο υβριδικό Subaru Crosstrek

Έρχεται επαναφορτιζόμενο υβριδικό Subaru Crosstrek

Με εμπορική ονομασία XV στην Ευρώπη, το Subaru Crossteck θα λανσαριστεί σε επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση στο τέλος του μήνα, στο Los Angeles Auto Show 2018.

Ενώ η Subaru ήταν ικανοποιημένη μέχρι στιγμής με τα ήπια υβριδικά συστήματα, των οποίων η απόδοση κάθε άλλο παρά πειστική ήταν, πλέον είναι έτοιμη να καλύψει τη διαφορά. Στο Los Angeles Auto Show που ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου, η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει το πρώτο επαναφορτιζόμενο υβριδικό μοντέλο της: Το Crossteck. 

Τα χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του επαναφορτιζόμενου Crossteck έχουν γίνει ήδη γνωστά. Συνδυάζοντας ένα 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 138 PS με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, η μοντέρνα έκδοση του μοντέλου αποδίδει συνολικά ιπποδύναμη 150 PS και διαθέτει ικανότητα έλξης 450 κιλών.

Subaru Crosstrek Plug-in Hybrid

Μπαταρία 8,8kWh
Θυσιάζοντας ένα σημαντικό κομμάτι του πορτμπαγκάζ, η συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου έχει τοποθετηθεί κάτω από το πάτωμα και διαθέτει ενεργειακή πυκνότητα 8,8kWh. Αυτή μεταφράζεται, σύμφωνα με τη Subaru, σε αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 27 km, με ταχύτητα μέχρι 105 km/h, ενώ ανακοινώνει μέση κατανάλωση 2,6 lt/100 km.

Subaru Crosstrek Plug-in Hybrid

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Crossteck θα ξεκινήσει τη εμπορική καριέρα του στο τέλος του έτους με τιμή εκκίνησης $34.995 (€30.600). Σε αυτό το στάδιο, δεν έχει διευκρινιστεί τίποτα όσον αφορά την πιθανή ένταξή του στην ευρωπαϊκή γκάμα του XV.

Subaru Crosstrek Plug-in Hybrid

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube