Έρχεται ανανεωμένη έκδοση για το Tesla Model 3 Performance

Έρχεται ανανεωμένη έκδοση για το Tesla Model 3 Performance

Η Tesla παρουσίασε το ανανεωμένο Model 3 στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη. Στα μέσα του 2024, πηγές από το εσωτερικό της εταιρείας αποκαλύπτουν πως κάνει ντεμπούτο το ανανεωμένο Tesla Model 3 Performance.

Tesla Model 3 Performance

Ακόμα πιο δυναμική και με καλύτερες επιδόσεις αναμένεται στην αγορά η φρεσκαρισμένη έκδοση του Tesla Model 3 Performance, όπως αποκαλύπτουν πηγές της εταιρείας.

Εκπρόσωπος της Tesla φέρεται να δήλωσε στο carsales.com.au ότι η προηγούμενη έκδοση Performance του ηλεκτρικού σεντάν της δεν προσέφερε όλα αυτά που θα μπορούσε. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η αυτοκινητοβιομηχανία θα διορθώσει τις αστοχίες στην Performance έκδοση του ανανεωμένου μοντέλου.

H ανανεωμένη έκδοση του Tesla Model 3 Performance θα κάνει κάνει πρεμιέρα στα μέσα του 2023

Tesla Model 3 Performance

Θυμίζουμε πως το εν κυκλοφορία Model 3 Performance ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,2”, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να διανύσει περί τα 500 km με μία μόνο φόρτιση. Επομένως, με βάση τα όσα ειπώθηκαν από τους ανθρώπους της Tesla περιμένουμε πως το ανανεωμένο Model 3 Performance θα προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Η έκδοση Performance του Model 3 αναμένεται να ξεχωρίζει σχεδιαστικά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Αυτό σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα έρχεται με μοναδικές ζάντες, μεγαλύτερα φρένα, ελαστικά υψηλών επιδόσεων, πιο γρήγορο λογισμικό αλλά και κάποιες ξεχωριστές λεπτομέρειες στην εμφάνισή του. Φυσικά, αναμένεται να λάβει και όλες τις αναβαθμίσεις που είδαμε στο ανανεωμένο Model 3. Όσον αφορά την τιμή του, αναμένεται να προσεγγίζει τις €55.000.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube