Έρχεται το 2023 το Volvo EX30

Έρχεται το 2023 το Volvo EX30

Το επόμενο ηλεκτρικό της Volvo θα ακούει στο όνομα EX-30, θα ανήκει στην κατηγορία των B-SUV και θα λανσαριστεί μέσα στο 2023.

Volvo EX30

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου Volvo EX90 τον Νοέμβριο, πλάι στη νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα έκανε εμφάνιση και η σιλουέτα ενός νέου μικρότερου σε διαστάσεις SUV. Σε νέες δηλώσεις του στο Automotive News Europe, ο CEO της Volvo, Jim Rowan, έριξε περισσότερο φως γύρω από το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η μάρκα.

Ο Rowan επιβεβαίωσε ότι το νέο ηλεκτρικό θα ανήκει στην κατηγορία των B-SUV και θα ακούει στο όνομα EX30. Το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί μέσα στο 2023 και θα κατασκευάζεται στην Κίνα.

Το μικρό αδελφάκι του EX90 θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η Volvo να αυξήσει τις πωλήσεις της μέχρι το 2025 κατά 70%, φτάνοντας τις 1,2 εκατ. παραδόσεις ετησίως.

Volvo

Ο ισχυρός άνδρας της Volvo πρόσθεσε ότι το αγοραστικό κοινό του νέου EX30, χάρη στην προσιτή τιμή του, θα είναι πολύ χαμηλό. Ακόμα και άτομα ηλικίας 18 με 19 ετών, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Η εταιρεία σχεδιάζει παράλληλα να διαθέσει το νέο EX30 και με πρόγραμμα συνδρομής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE