Έρχεται και δεύτερο μοντέλο από την Qoros

Έρχεται και δεύτερο μοντέλο από την Qoros

Η Qoros ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το δεύτερο μοντέλο παραγωγής στο International Motor Show της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο.

Οι πληροφορίες σχετικά με το δεύτερο μοντέλο παραγωγής της Qoros είναι ελάχιστες, αλλά η νέα κινεζο-ισραηλινή εταιρεία λέει ότι «απηχεί τις υψηλές προδιαγραφές και τις ευρωπαϊκά στάνταρ ποιότητας» του Qoros 3 σεντάν.

Προφανώς η διευκρίνιση αυτή δεν είναι αρκετή για να σχηματίσεις έστω και μια αμυδρά εντύπωση για το τι αντιπροσωπεύει το νέο μοντέλο της Qoros, οπότε ό,τι έχουμε είναι αυτό που μας δείχνουν οι δύο φωτογραφίες-teaser: Μια ανασχεδιασμένη μάσκα, μια διπλή εξάτμιση και πίσω φανάρια LED.

Η ασαφής ανακοίνωση της Qoros λέει επίσης ότι το νέο μοντέλο θα γοητεύσει «νέους, μοντέρνους και “πάντα συνδεδεμένους” αστούς πελάτες», χάρη στη προηγμένη τεχνολογία του συστήματος infotainment QorosQloud που υποστηρίζεται από 8ιντση οθόνη αφής.

Κατά τα λοιπά το μόνο επιβεβαιωμένο στοιχείο είναι ότι θα πατά πάνω στην ίδια διαμορφώσιμη πλατφόρμα που πατά και το Qoros 3 σεντάν -που θριάμβευσε στα crash-test του EuroNCAP- και ότι σύμφωνα με το προγραμματισμό της εταιρείας, οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν από την κινεζική αγορά, αρχής γενομένης από τον επόμενο χρόνο.

[Πηγή Qoros]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube