Έρχεται BMW Χ1 Plug-in hybrid;

Έρχεται BMW Χ1 Plug-in hybrid;

Ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο αποκαλύπτει ότι δοκιμάζεται έκδοση plug-in hybrid της BMW X1.

Η ελαφρώς καμουφλαρισμένη BMW X1 δεύτερης γενιάς που εντοπίστηκε να δοκιμάζεται διέθετε δύο τάπες ανεφοδιασμού (μία για το καύσιμο και μία για την πρίζα) και σήμα hybrid test vehicle. Οπότε είναι δεν μπορεί παρά να φέρει σύστημα κίνησης plug-in hybrid.

Τα διαφορετικά γραφικά των εμπρός και πίσω φώτων ωστόσο δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για αυτοκίνητο που προορίζεται για την κινέζικη αγορά με τα σήματα της Zinoro. Μια πιο προσεκτική ματιά στα πίσω παράθυρα δείχνει ότι αυτή είναι μια εφταθέσια BMW X1, η οποία έτσι κι αλλιώς πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα. Το τζάμι είναι μεγαλύτερο από της 5θέσιας Χ1 και οι πόρτες πιο μακριές. Πάντως τα δύο πίσω καθίσματα, από ότι φαίνεται, θα είναι κατάλληλα μόνο για μικρά παιδιά, καθώς ο χώρος δεν επαρκεί για κάτι περισσότερο.

Το αυτοκίνητο, αν όντως είναι αυτό που φαίνεται, θα μπορούσε να παραχθεί στην Κίνα από την κοινοπραξία της BMW με την τοπική Brilliance Auto. Στο παρελθόν η κοινοπραξία είχε φτιάξει το Zinoro 1E, μία BMW X1 πρώτης γενιάς με πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης


[Πηγή Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube