Διαρροή, νέα BMW X1 LWB

Διαρροή, νέα BMW X1 LWB

Η BMW X1 εμφανίστηκε στο κινεζικό γραφείο ευρεσιτεχνιών στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο, δίνοντάς μας την ευκαιρία για μια πιο κοντινή ματιά αρκετά πριν από την επίσημη εμφάνιση του αυτοκινήτου, μέσα στο 2016.

Φυσικά και όπως γνωρίζαμε εκπλήξεις δεν υπάρχουν, καθώς το βασικό σχέδιο της 5θέσιας BMW X1 2016 παραμένει απαράλλαχτο και το μόνο που αλλάζει είναι το μήκος του μεταξονίου.

Οι πίσω πόρτες είναι ορατά μεγαλύτερες, με τα παράθυρα να εξασφαλίζουν μια σαφώς πιο ευήλια καμπίνα, η οποία μπορεί πλέον να φιλοξενεί και δύο έξτρα καθίσματα. Ωστόσο, μην περιμένετε και πολύ διαθέσιμο χώρο στην τρίτη σειρά, ούτε σε μήκος ούτε σε αέρα για το κεφάλι, οπότε και οι θέσεις που προκύπτουν προορίζονται για παιδιά.

Το αυτοκίνητο πατά στην ίδια πλατφόρμα με την 5θέσια έκδοση, την UKL, και θα διατίθεται με μια γκάμα 3κύλινδρων και 4κύλινδρων μοτέρ βενζίνης και ντίζελ, καθώς και σε μια επαναφορτιζόμενη υβριδική διαμόρφωση. Η εμπρός κίνηση θα είναι η στάνταρ μετάδοση, αλλά τα πιο ισχυρά μοτέρ θα συνδυάζονται έξτρα με τετρακίνηση xDrive

Η στάνταρ BMW X1 πατά σε μεταξόνιο 2,67 m, ενώ η 7θέσια θα κερδίζει ακόμα τουλάχιστον δέκα πόντους. Η μεγέθυνση αυτή δεν είναι ικανή, όπως είπαμε, για άνετο χώρο στην τρίτη σειρά καθισμάτων, αλλά και με τις επτά θέσεις σε ανάπτυξη, περιμένουμε το πορτμπαγκάζ να περιορίζεται περίπου στα 200 lt. Πάντως, η BMW θεωρεί ότι η 7θέσια χρήση του αυτοκινήτου θα επιλέγεται αποκλειστικά από τους κατόχους για χρήση αστικού commuting.

Η επίσημη παρουσίαση της BMW X1 LWB αναμένεται μέσα στους προσεχείς μήνες και το εμπορικό λανσάρισμά της μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Εκείνο που αναμένουμε να δούμε είναι αν το μοντέλο θα περιοριστεί στην αγορά της Κίνας ή θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο.

[Πηγή pcauto.com.cn μέσω indianautosblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube