Επιστρέφει το Honda Integra!

Επιστρέφει το Honda Integra!

Το ’πε και το ’κανε: Η Honda παρουσιάζει τη νέα γενιά του Integra, η οποία κάνει τη μεγάλη επιστροφή της. Θα αποτελεί μέρος της γκάμας της Acura στις Ηνωμένες Πολιτείες και της Honda στην Κίνα. Στην Ευρώπη;

Τελικά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε την παρουσίαση από την Acura στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ανακαλύψουμε τη νέα γενιά του Integra. Το μοντέλο που έχει κάνει τόσους πολλούς οπαδούς του VTEC να ονειρεύονται στο παρελθόν και που συνεχίζει να τους κάνει να ονειρεύονται ένα ίδιο λαμπρό μέλλον, ανανεώνεται. Αλλά αυτή του η ανανέωση αποτελεί μια προφανώς πολύ πιο αδύναμη εκδοχή, με το Integra μακριά νυχτωμένο από την μπερλίνα και το μανιασμένο κουπέ που γνωρίζαμε με αυτό το όνομα.

Θα έχουμε λοιπόν να κάνουμε με ένα Integra που συναρμολογείται στην Κίνα από την κοινοπραξία Honda/Guangqi. Και στην πραγματικότητα θα είναι μια ελαφρώς πιο επιθετική και βελτιωμένη έκδοση της νέας, ενδέκατης γενιάς του Civic που παρουσιάστηκε μόλις πρόσφατα. 

Honda Integra

Η Honda δεν δίνει καμία τεχνική πληροφορία για το αυτοκίνητο, το οποίο ωστόσο το πιθανότερο είναι να φορά των 4κύλινδρο κινητήρα 1.5 VTEC turbo με τα 182 άλογα, συνδυασμένο με σασμάν CVT. Επομένως, απέχουμε πολύ από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 190+ PS της παλιάς γενιάς που συνδυαζόταν με το εκπληκτικό χειροκίνητο κιβώτιο της Honda.

Στην Ελλάδα, μην ξεχνάτε, ότι το 2022 αναμένουμε την ενδέκατη γενιά του Honda Civic, η οποία θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του υβριδικό μοτέρ. Τύπος συστήματος κίνησης που θα είναι και το μοναδικό του καταλόγου, εν αναμονή ενός πιθανού νέου Type R.

Honda Integra

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube