Επίσημο: Νέο Chevrolet Bolt EV [video]

Επίσημο: Νέο Chevrolet Bolt EV [video]

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο έχει αυτονομία πάνω από 320 km.

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει και πριν μερικές μέρες, η Chevrolet προχώρησε στην αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού Bolt.

Το Bolt EV είναι ένα πεντάθυρο μοντέλο με εμφάνιση που παραπέμπει σε μικρό πολυμορφικό και μελετημένη αεροδυναμική απόδοση. Ακόμα, διαθέτει LED στοιχεία στα φώτα, αρκετά διακοσμητικά σε piano black και ενσωματωμένη αεροτομή στην πίσω πόρτα.

Η ξεχωριστή σχεδίαση συνεχίζεται και στην καμπίνα, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα MyLink με την οθόνη των 10,2” να κλέβουν την παράσταση. Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά της είναι η ασύρματη φόρτιση smartphone, το περιμετρικό σύστημα παρακολούθησης με κάμερες και το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα πλοήγησης με ενσωματωμένους τους σταθμούς φόρτισης, αλλά και επιλογή διαδρομών για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Επιπλέον, η Chevrolet έχει στα σκαριά και ένα είδος «παιχνιδιού» που θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να «κοντράρονται» για το ποιος κάνει την οικονομικότερη χρήση.

Τέλος, η Chevrolet δεν έδωσε στην δημοσιότητα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά ανέφερε ότι μπαταρία που είναι τοποθετημένη στο πάτωμα του Bolt χαρίζει αυτονομία πάνω από 320 km. Επιπλέον, για να πάρει λίγο από το άγχος των ιδιοκτητών για την αυτονομία του μοντέλου, το εφοδίασε με έναν προηγμένο δείκτη αυτονομίας που λαμβάνει δεδομένα, όπως η ώρα, ο καιρός, οι οδηγικές συνήθειες και η τοπογραφία του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube