Επίσημο: Νέα Jaguar F-type SVR [video]

Επίσημο: Νέα Jaguar F-type SVR [video]

Μετά την πρόσφατη διαρροή, η Jaguar δίνει στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες κι ένα video.

Φωτογραφίες και τεχνικά στοιχεία από το επίσημο προσπέκτους της F-type SVR είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα.

Η Jaguar δημοσιοποίησε επίσημα τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες και τα ίδια στοιχεία που είχαμε δημοσιεύσει, οπότε δεν θα επανέλθουμε παρά μόνο συνοπτικά.

Το επίσημο τμήμα Special Vehicle Operations της Jaguar ανέλαβε να βελτιώσει περαιτέρω την τετρακίνητη F-type R AWD και το αποτέλεσμα είναι ένα θηρίο 575 PS και 71,5 kgm, με κάρμπον-κεραμικά δισκόφρενα, σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο και σφυρήλατες ζάντες – αλλαγές που από μόνες τους εξοικονομούν 43 kg.

Φυσικά, η F-type SVR έχει και πολλές άλλες αλλαγές, που παρουσιάζονται γλαφυρά στο video που παραθέτουμε.

Δεν θα πούμε άλλα, απλά θα αφήσουμε να μιλήσει ο γενικός διευθυντής ειδικών δραστηριοτήτων της Jaguar Land Rover, John Edwards:

«Η νέα F-type SVR είναι η πρώτη Jaguar παραγωγής που εξελίχτηκε από το Special Vehicle Operations και επωφελήθηκε από όλα όσα γνωρίζουμε για τη μηχανολογία ακριβείας, τις επιδόσεις και το ντιζάιν.

«Το αποτέλεσμα είναι ένα σούπερκαρ παντός καιρού των 320 km/h, το οποίο μπορείς να οδηγείς κάθε μέρα. Φτιάξαμε ακόμη και μια ανοιχτή έκδοση ώστε οι λάτρεις του αυτοκινήτου να μπορούν να χαίρονται τον ήχο από το νέο σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube