Επίσημο: Ανανεωμένο Nissan Kicks e-Power

Επίσημο: Ανανεωμένο Nissan Kicks e-Power

Το B-SUV της Nissan εξυγγχρονίζεται αισθητικά και αποκτά υβριδική τεχνολογία.

Η Nissan παρουσίασε στην Ταϊλάνδη το ανανεωμένο υβριδικό Kicks e-Power, το οποίο φρεσκάρεται αισθητικά και τεχνολογικά, 4 χρόνια μετά από την πρεμιέρα του στην αγορά.

Σχεδιαστικά, το B-SUV της Nissan απέκτησε νέα μάσκα με μεγαλύτερη γρίλια V-Motion, πλευρικές εισαγωγές αέρα με ενσωματωμένους προβολείς ομίλχης και πιο λεπτά φωτα LED. Πίσω, οι αλλαγές περιορίζονται στα νέα γραφικά LED στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων και τον προφυλακτήρα που έχει μεγαλύτερο μέρος βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος. Το μοντέλο διατίθεται σε έξι εξωτερικές αποχρώσεις (Black Star, Storm White, Radiant Red, Gun Metallic, Brilliant Silver και Monarch Orange) και προαιρετικά σε διχρωμία με μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι γνώριμη, με μικρές διαφοροποιήσεις στην κεντρική οθόνη αφής 7" που ενσωματώνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το τιμόνι, τον πίνακα οργάνων και τα καθίσματα.

Nissan Kicks

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο τροκύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων που συνεργάζεται με το υβριδικό σύστημα e-Power της Nissan. H συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 129 PS και τα 260 Nm. Η μπαταρία ιόντων λιθίου έχει χωρητικότητα 1.57 kWh και φορτίζει αποκλειστικά μέσω του βενζινοκινητήρα, επιτρέποντας στον ηλεκτροκινητήρα να ενισχύσει τις επιδόσεις και να προσφέρει βελτιωμένη οικονομία. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 4 λειτουργίες: Normal, S, Eco και EV, ενώ στην τελευταία το αυτοκίνητο κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια!

Από πλευράς συστημάτων υποβοήθησης και τεχνολογίας έχουμε Intelligent Cruise Control, Intelligent Forward Collision Warning, Intelligent Emergency Braking, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert, Intelligent Around View Monitor με Moving Object Detection και Intelligent Rear View Mirror.

Οι τιμές του Kicks στην αγορά της Ταϊλάνδης δεν είναι όσο χαμηλές θα περιμέναμε, καθώς ξεκινούν από τα 889.000 baht (25.620 ευρώ) και φτάνουν έως και 1,049,000 baht (30.246 ευρώ). Όπως και ο προκάτοχός του, το ανανεωμένο Kicks e-Power δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρώπης, καθώς το ρόλο του εδώ έχει το πιο σύγχρονο Nissan Juke.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Nissan Juke 1.0 DIG-T [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube