Επίσημο: Τα πρώτα σκίτσα της Ford Mustang RTR

Επίσημο: Τα πρώτα σκίτσα της Ford Mustang RTR

H Ford Racing έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και σκίτσα για την επερχόμενη Mustang RTR που θα ντεμπουτάρει εμπορικά τον προσεχή Ιανουάριο.

Η νέα Mustang RTR βασίζεται στην υφιστάμενη έκτη γενιά της Mustang και διαθέτει ακόμα πιο ξεχωριστό στιλ, μέσω της ανασχεδιασμένης μάσκας, των διακοσμήσεων σχήματος «D» στον εμπρός και πίσω διαχύτη και των πλευρικών σπλίτερ.

Η νέα Mustang RTR θα είναι διαθέσιμη στη στάνταρ εκδοχή της με το 2,3λιτρο μοτέρ EcoBoost των 300 PS, ενώ αναμένεται λίγο αργότερα να τοποθετηθεί ο 5λιτρος V8 της Ford με 435 PS. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες θα δοθούν στη δημοσιότητα από τη Ford σύντομα.

Ο ντρίφτερ Vaughn Gittin Jr δήλωσε ότι «η ομάδα της Mustang έκανε απίστευτη δουλειά με τη νέα Ford Mustang 2015. Η ομάδα RTR κι εγώ ασχοληθήκαμε με μια υπέροχη πλατφόρμα για να φτιάξουμε αυτή τη Mustang. Χωρίς αμφιβολία, οι επιδόσεις και η εν γένει παρουσία της νέας Mustang RTR θα εντυπωσιάσει και θα φέρει το χαμόγελο σε όλους τους πελάτες μας, είτε κινούνται στο δρόμο είτε γυρίζουν σαν τρελοί στην πίστα».

Αλλά και για όλους όσοι διαθέτουν τη στάνταρ Mustang θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν πολλά από τα στιλιστικά στοιχεία της Mustang RTR, ως ανταλλακτικά aftermarket μέσω του επίσημου website του αυτοκινήτου.

[Πηγή Ford Racing]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube