Επίσημο: Σπέσιαλ έκδοση Cadillac CTS-V Coupé

Επίσημο: Σπέσιαλ έκδοση Cadillac CTS-V Coupé

Την τελευταία επετειακή Cadillac CTS-V Coupé παρουσίασε η GM, πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς το 2015.

Η επετειακή έκδοση και ταυτόχρονα κύκνειο άσμα της Cadillac CTS-V Coupé αποτελεί αυτή η ειδική έκδοση που ενσωματώνει μάσκα με μαύρο φινίρισμα, κόκκινες δαγκάνες φρένων και ζάντες στο χρώμα του γραφίτη.

Τα χρώματα που θα είναι διαθέσιμη αυτή η επετειακή έκδοση είναι μόλις τρία: Crystal White, Phantom Gray και έξτρα το Black Diamond των φωτογραφιών.

Οι αλλαγές στην καμπίνα είναι ελάχιστες, με το αυτοκίνητο να φορά καθίσματα της Recaro με κόκκινες ραφές, ενώ το τιμόνι είναι ντυμένο με σουέντ. Οι άλλες κοσμητικές αναβαθμίσεις της καμπίνας περιλαμβάνουν ξύλινες διακοσμήσεις Midnight Sapele και αλουμινένια πεντάλ.

Στον τομέα του μοτέρ, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Έτσι η Cadillac CTS-V Coupé κινείται από τον 6,2λιτρο V8 της GM που όλοι γνωρίζουμε με μέγιστη ισχύ 565 PS και μέγιστη ροπή 76,0 kgm. Το μοτέρ συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν ή 6τάχυτο αυτόματο.  

Η παραγωγή της επετειακής θα περιοριστεί στα 500 κομμάτια, ενώ η τιμή του αυτοκινήτου θα ανακοινωθεί με το λανσάρισμά του το καλοκαίρι.

Η επόμενη γενιά των Cadillac V-Series βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό εξέλιξη, με την επίσημη παρουσίασή τους να αναμένεται την προσεχή χρονιά, πιθανότατα σε ένα από τα δύο μεγάλα αμερικανικά Σαλόνια Αυτοκινήτου. Η GM δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποια λεπτομέρεια άξια αναφοράς, παρά μόνο έχει επιβεβαιώσει ότι θα «προχωρήσει στις επόμενες V-Series με πιο δυναμικό ντιζάιν και προηγμένη τεχνολογία».

[Πηγή General Motors]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube