Επίσημο: Νέο Volkswagen Caddy 2015

Επίσημο: Νέο Volkswagen Caddy 2015

Η Volkswagen παρουσίασε επίσημα το νέο Caddy 2015, σε έκδοση επιβατικού (kombi) και επαγγελματικού (van).

H ανανέωση του Caddy δεν επηρέασε την αναγνωρισιμότητα του αυτοκινήτου, με το μοντέλο του 2015 να διαθέτει πλέον νέo εμπρός μέρος και νέα μάσκα που ενσωματώνει τα επίσης ανασχεδιασμένα φανάρια. Οι περιορισμένης έκτασης αλλαγές περιλαμβάνουν ακόμη νέο πίσω προφυλακτήρα, φώτα και πίσω πόρτα.

Στην καμπίνα, οι αλλαγές είναι περισσότερες, περιλαμβάνοντας νέο ταμπλό, νέες επενδύσεις στις πόρτες και ανασχεδιασμένο λεβιέ ταχυτήτων. Το παράδοξο είναι πως ένα αυτοκίνητο όπως είναι το Caddy στο φρεσκάρισμα του 2015 απέκτησε και flat-bottomed τιμόνι, μεταλλικές διακοσμήσεις και άλλες με χρώμα στις πιο ακριβές εκδόσεις. Μεγάλη είναι και η γκάμα επιλογής σε συστήματα πολυμέσων με τρεις εναλλακτικές: Discover Media, Composition Media και Composition Color. Συστήματα των οποίων γνωρίζουμε μόνο το όνομα, αλλά όχι και τις δυνατότητες.

Όσον αφορά την γκάμα των μοτέρ, το Caddy διατίθεται με τρεις βενζινοκινητήρες και τέσσερις ντίζελ: 3κύλινδρος 1.0 TSI με 102 PS, και 4κύλινδροι 1.2 TSI με 84 PS και 1.4 TSI με 125 PS. Όσον αφορά τους ντίζελ υπάρχουν διαθέσιμοι τέσσερις κινητήρες με εύρος ισχύος από 75 έως 150 PS.

Το ανανεωμένο Volkswagen Caddy 2015 θα ντεμπουτάρει στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης στις 3 Μαρτίου και θα ξεκινήσει να διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές τον Ιούνιο, αρχής γενομένης από τη γερμανική, με τιμή εκκίνησης τις €14.785.

[Πηγή Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube