Επίσημο: Νέο Ssangyong Tivoli [video]

Επίσημο: Νέο Ssangyong Tivoli [video]

To νέο μικρό crossover της Ssangyong θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Η Ssangyong προχώρησε σε αποκάλυψη του νέου της crossover Tivoli, λίγες εβδομάδες πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Με μήκος 4,2 μέτρων, το Tivoli ξεχωρίζει για τη μυώδη σχεδίασή του με τις έντονες ακμές και τα ογκώδη φτερά. Ακόμα, η χαρακτηριστική πίσω μεγάλη κολώνα των Ssangyong παρέμεινε και σε συνδυασμό με τους μεγάλους τροχούς 16 έως 18 ιντσών, βοηθούν στην δυναμική εμφάνιση του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, το ογκώδες ταμπλό με την μεγάλη κεντρική κονσόλα και τον πίνακα οργάνων με τους έξι διαφορετικούς χρωματισμούς, δίνουν την απαραίτητη φρεσκάδα και νεανικότητα. Σύμφωνα με την Ssangyong, οι χώροι είναι αρκετά καλοί για πέντε ενηλίκους, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει τα 423 λίτρα.

Η γκάμα κινητήρων του νέου μικρού crossover αποτελείται από ένας βενζινοκινητήρα και έναν πετρελαιοκινητήρα στα 1,6 λίτρα. Ο καινούριος 1.600άρης ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας αποδίδει 126 ίππους και 16,0 kgm ροπής, και συνεργάζεται είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με 6άρι αυτόματο.

Ο εξοπλισμός του Tivoli είναι πλούσιος και περιλαμβάνει εφτά αερόσακους μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού, ζώνες με διπλούς προεντατήρες, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7”, park assist με κάμερα οπισθοπορείας και πολλά άλλα.

Οι ευρωπαϊκή εμπορική καριέρα του Ssangyong Tivoli θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube