Επίσημο: Νέο Honda WR-V 2017 στο São Paulo International Motor Show [video]

Επίσημο: Νέο Honda WR-V 2017 στο São Paulo International Motor Show [video]

H Honda αποκάλυψε το νέο WR-V, το μικρό crossover/SUV της στο São Paulo International Motor Show 2016, μοντέλο αποκλειστικά για τις αγορές της Ν. Αμερικής.

Το νέο WR-V, του οποίου το όνομα είναι το ακρωνύμιο για το «Winsome Runabout Vehicle» και θα διατεθεί στις αγορές της Λατινικής Αμερικής από το 2017, προσφέρει κατά πώς λέει η Honda «εκπληκτική πρακτικότητα και ευρύχωρη καμπίνα σε κόμπακτ μέγεθος αυτοκινήτου».

Η Honda μας είχε ήδη προϊδεάσει για το ποιόν του μοντέλου με teaser εικόνα που είχε δώσει στη δημοσιότητα τον προηγούμενο μήνα.

Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Honda για το νέο WR-V είναι πενιχρές, πέραν φυσικά από τη γενικότερη τοποθέτηση του μοντέλου ως ενός αυτοκινήτου που απευθύνεται σε πελάτες «με ενεργό lifestyle και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέο Honda CR-V 2017

O σχεδιασμός του WRV είναι το μόνο σημείο αναφοράς που έχουμε για το αυτοκίνητο πέραν την παραπάνω γενικής τοποθέτησής του στην αγορά. Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι βαμμένο σε αυτή την ενδιαφέρουσα ιριδίζουσα απόχρωση του καφέ που βοηθά στον τονισμό των περισσοτέρων ακμών του WR-V, όπως το γωνιώδες εμπρός μέρος και οι εντυπωσιακές πτυχώσεις στα πλευρά. Όπως πολλά από τα SUV που υπάρχουν στην αγορά, το WR-V ενσωματώνει κάποια μαύρα διακοσμητικά στοιχεία στο αμάξωμα που τονίζουν το «σκληροτράχηλο» προσανατολισμό του, όπως φρύδια στην αψίδα των εμπρός και πίσω θόλων, στα πλευρικά μαρσπιέ και στο χείλος, στο κάτω μέρος του εμπρός σπόιλερ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Honda HR-V 1.5 i-VTEC CVT

Μιλώντας για το WR-V, ο πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικός διευθυντής της Honda, Takahiro Hachigo, είπε ότι «από τότε που ξεκινήσαμε τις επιχειρήσεις στη Βραζιλία, το 1971, η Honda έχει υποστηριχτεί συνολικά από 24  εκατ. πελάτες μέσω της αγοράς των μοτοσικλετών, των αυτοκινήτων και άλλων δυναμικών προϊόντων μας. Η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου WR-V πρόκειται για μια απόδειξη της δέσμευσης της Honda στην αγορά της Νότιας Αμερικής και ότι θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε περισσότερα μοναδικά προϊόντα υπό τη φίρμα μας προκειμένου να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας».

[Πηγή Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube